2777
2789
عنوان

سحر و جادو 😭

344 بازدید | 41 پست

بچهااااااا من نامزدم چند وقته یهویی کلاااا عوض شده رفتم ب یک جادوگر عفریته پیام دادم گف هزینه تشخیص سحر ۳۰تومنه دادم حالا میگه شوهرتو دعایی کردن اطرافمونم آدمای حسود ک اهل دعا و طلسمن زیاده😭

ب نظرتون راس گف یا فقط میخواست منو ترغیب کنه ک سحرو باطل کنم و ۵۰۰ بگیره اخه گف هزینه ابطال سحر ۵۰۰ تومنه 😱

حالا چیکار کنم؟😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

جادو که وجود داره ولی حواستو جمع کن سرت کلاه نزارن 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا و سحرو جادو ک هس ولی هیجوقت پیش اینجور ادما نرو.اگه خودت میدونی ک واقعا رابطتون سرد شده ذکر یا ودود زیاد بگو بعدشم سرکه سفید بگیر بزار بجوشه بریز در خونتون چهار گوشه خونه خونه اوناهم تو یه بطری بریز ببر در خونشون بریز.همونجا باطل میشه.فقط سرکه سحرو باطل میکنه.خودتو دعایی نکن ک گیر میکنی و بدتر میشه

اینکه کسی دعا براش نوشته باشه هست 

اما شما پیش این رمالای کلاهبردار نرو که راه شیطان و اجنه رو خدایی نکرده باز میکنن و فقط به فکر اخاذی ان تازه اگه بدتر نشه زندگیتون 

حتما تحقیق کن برو پیش یه خدا شناس 

ان شاالله که مشکلت حل بشه 

جادو که وجود داره ولی حواستو جمع کن سرت کلاه نزارن 

می‌دونم وجود داره من فقط میخوام دعایی ک رو شوهرم انجام دادنو باطل کنم ک هزینش خیلیه😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
الکیه بابا .همشون کلاهبردارن

نه دعا وجود داره ما تو اقواممون ازینا خیلی داریم چند سال پیش ی دعا بسته بودن ب درخت تو حیاط خونمون کلیییییی بلا سرمون اومد الانم همون بدخواها میترسم جادوش کرده باشن😭

دعا و سحرو جادو ک هس ولی هیجوقت پیش اینجور ادما نرو.اگه خودت میدونی ک واقعا رابطتون سرد شده ذکر یا و ...

ن نمیخواستم خودمو دعایی کنم فقط خواستم دعای اونو باطل کنم😭

باشه اینکارو میکنم سرکه رو ک بجوشونم چیزی نخونم بهش؟

درخونشون بریزم کافیه؟

...شره

😭😭

ن نمیخواستم خودمو دعایی کنم فقط خواستم دعای اونو باطل کنم😭 باشه اینکارو میکنم سرکه رو ک بجوشونم چی ...

اره عزیزم بزار بجوشه هیچی نخون به همون نیتی ک میخوای بجوشون بریز در خونشون خونه خودتونم بریز

اینکه کسی دعا براش نوشته باشه هست  اما شما پیش این رمالای کلاهبردار نرو که راه شیطان و اجنه رو ...

اخه خداشناس از کجا بیارم 😭

من اصلا نمیدونم کجا دعا نویس هست اینم از تو تل گروهشو پیدا کردم بعدم هزینه‌هاشون خیلی هنگفته

راهی ندارین خودم بتونم باطلش کنم؟😭

میگن کسایی ک نماز نمیخونن زود دعا روشون اثر میزاره شوهر منم نمیخونه حتی جدیدا میگه خدایی نیس😭

نه نمیگم که سحر و جادو نیست میگم اکثر دعا نویسا کلاهبردارن

اونکه اره😭خدا لعنتشون کنه ک آتیش ب زندگی مردم میندازن