2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

94 بازدید | 6 پست

سلام پسرم ۹ روزشه زردی خفیف داره  خودمم سزارین شدم حالا نمیدونم  ناهار وشام چی بخورم که نفاخ نباشه و برا بچه هم ضرر نداشته باشه و زردیش بالا نره میشه راهنمایی کنید 😭😭😭

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

برای زردی حتما برو دکتر آزمایش بنویسه خیالت راحت باشه عددش کنه بعد درمان سنتی رو شروع کن، زردی بالا خطرناکه اگه دستگاه بخواد زمان از دستت نره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

برای زردی حتما برو دکتر آزمایش بنویسه خیالت راحت باشه عددش کنه بعد درمان سنتی رو شروع کن، زردی بالا ...

دکتر بردم گفت خفیف گرمی و اینا نخور و بهش شیر بده بعد گفت چند روز دیگه بیار برا آزمایش

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بردم گفت خفیف گرمی و اینا نخور و بهش شیر بده بعد گفت چند روز دیگه بیار برا آزمایش

نوه ماهم خفیف بود ۶بودیک شب دستگاه رواجاره کردیم آوردیم توی خونه،بهداشت هم که بردیم گفت فقط لباس سفیدتنش کنیدوباعرق کاسنی حمامش کنید،مادرش هم عرق کاسنی بخوره

تازه مامان گل سلام، وقت بخیر🙋‍♀️🌸

تبریک میگم نی نی دار شدنتو😍

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏 اگر هم سوالی داشتید در خدمتم. 

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم. ممنون میشم ده دقیقه وقت بذارید🌸

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. پس فقط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

(لطفااا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴عزیزای دلم لطفاا فقط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، پرسشنامه را پر کنید🌹🌹🙏).

🔵خیلی مهمه که پژوهش دقیق باشد پس لطفااا فقططط کسانی که ملاک های فوق را دارند، پرسشنامه را پرکنند.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌹🌹🌹🙏