2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفسم میگرفت .بوی الکل و مواد غذایی و اسفند بشدت قفسه سینه رو میسوزوند رفتم دکتر خوگداروشکر دوهفته اس خوبم...گفت آلرژیه اگه درمان نشه سالانه میشه و میمونه ...یکسال بود دچار بودم

سلام عزیزم توروخدا جوابموبده،چندساله با تنگینفس اسیرم‌واقعا دکتر حداد خوب بود؟مشکلتون چی بودو

مشکل من آلرژی سالانه ک شدت هم گرفته بود بله دکتر خوبی بودن بسیار هم محترم 

خداروشکر خوب شدم دیگه از سرفه و سوزش ریه خبری نیست

من حتی آب میجوشید نفسم میگرفت

مشکل من آلرژی سالانه ک شدت هم گرفته بود بله دکتر خوبی بودن بسیار هم محترم  خداروشکر خوب شدم دی ...

من پاییز تا بهار سرفه میکنم اول سرما میخورم بعد سرفه های خک واسم‌موندگار میشه.ب شدت هم تنگی نفس دارم.نفس عمیق نمیتونم بکشم.یه نفر دکتر زحل رو معذفی کرد هنوز نرفتم پیشش،اگ شما ازین دکتر نتیجه کرفتید من برم پیشش