2777
2789
عنوان

مامانا علائم دندون نیش چیه؟کمک

8840 بازدید | 31 پست

سلام‌به همه مادرای گل

راستش دندونای پیش بالا و پایین بچم با اولین دندون کرسیا بالا و پایین دراومده بعدی نوبت دندونای نیششه.الان پنج شبه اصلا خوب نمیخابه بدنشم یه حالت گرمه ولی تب نداره.به نظرتون علائم دندون نیشه؟بقیه چیزاش خوبه فقط همین دو علائمو داره‌‌.الانم چهارده ماهشه

زندگی به همراه همسر و پسر قشنگم زیباست  
من روز تولد 13 ماهشگی پسرم یهو دیدم دندون نیش دراورده.  میشه بگی پسرت چند تا دندون داره؟ ...

سلام عزیزم پسرم تب کرد بردمش دکتر گفت ویروس گرفته سه روز دارو خورد الان تازه خوب شده ولی دندون نیشش درنیومد که نیومد.خیلی آب دهن داره ولی نمیدونم از پستونکه یا دندوناش.

دندونای جلو بالا و پایین و کرسیای اول بالاو پایین در اومده الان نوبت دندونه نیشه.وزنش بردمش دکتر گفت ۹ کیلو ششصد .قدشو نمیدونم ولی بلند شده.خداروشکر قدو وزنش خوبه ولی نه تپله نه لاغر.ولی دوس دارم تپل تر باشه خیلی بهش میرسم.ولی همینجور مونده.الان بابا و آب و مَ مَ ( چند روزه)میگه.ماما هم یه وقتایی بگم بگو میگه

پسر شما چطور شما هم ازش بگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز تولد 13 ماهشگی پسرم یهو دیدم دندون نیش دراورده.  میشه بگی پسرت چند تا دندون داره؟ ...

ببخشید شما الان شیرخشک میدین یا پاستوریزه؟

ببخشید شما الان شیرخشک میدین یا پاستوریزه؟

شیر خشک. چند روز شیر پاستوریزه دادم یبوست گرفت. دکتر گفت اگه به لحاظ اقتصادی براتون مشکل نداره تا 18 ماهگی خشک بدین بعد پاستوریزه

سلام عزیزم پسرم تب کرد بردمش دکتر گفت ویروس گرفته سه روز دارو خورد الان تازه خوب شده ولی دندون نیشش ...

پسر من یه سالگیش ویروس گرفت. سه روز تب کرد و بعد دونه ریخت. همه میگیرن. 

پسر من 8 تا جلو داره. 4 تا آسیاب. دو تا نیشاش هم سرش زده بیرون. البته زود دندون درآوردنش ارثیه. 

وزنش 11.200 بود. قدش 77. پسر منم خیلی لاغر به نظر میاد.  

پسر منم بابا و دادا و آب و ابر و آبی و جیک جیک و تیک تاک و میو و سه و ده.

ولی مامان اصلا نمیگه. 

پسر من یه سالگیش ویروس گرفت. سه روز تب کرد و بعد دونه ریخت. همه میگیرن.  پسر من 8 تا جلو داره. ...

پسر منم مامان نمیگه فقط بعضی وقتا میگم بگو ماما میگه ماما ولی بابا رو زود یاد گرفت😄

وزن پسرتون خیلی خوبه خوش به حالتون حتما وزن موقع تولدش خوب بوده.پسر من ۳ کیلو هفتاد به دنیا اومد پسر شما چطور؟

از یه دکتر پرسیدم گفت وزن یک سالگیش باید سه برابر وزن تولدش باشه.خداروشکر دویست گرمم بیشتر بود خیالم راحت شد.ولی با اینکه همش سعی میکنم غذا بدمش فقط شکم کوچولوش جلو میادو قدش بلند میشه.من میگم شاید غذاهایی که بهش میدم خوب نیست.همین غذاهایی که خودمون میخوریمو بهش میدم.شما به پسرتون چه غذاهایی میدین؟

پسر من یه سالگیش ویروس گرفت. سه روز تب کرد و بعد دونه ریخت. همه میگیرن.  پسر من 8 تا جلو داره. ...

راستی پسر منم دکی رو میگه اَیی .پستونکشم میگه بَگو .اهنگ هم میگه نی نی چون بهش گفتم نی نای نای.امشبم برای اولین بار گفت بده.همه عروسکاشم میگه بعی منظور ببعی.چون یه گوسفند دیده گفتیم ببعی حالا همه عروسکاشم میگه ببعی

راستی پسر شما کرسیه اولو دومو درآورد بعد نیش؟

پس چرا میگن بعد کرسیه یک نیشه بعد کرسیه دو

پسر منم مامان نمیگه فقط بعضی وقتا میگم بگو ماما میگه ماما ولی بابا رو زود یاد گرفت😄 وزن پسرتون خیل ...

حالا خوبه گاهی میگه ماما. پسرم هر چی میگم مامان میگه بابا.

نه بابا. پسر من 20 روز زود به دنیا اومد. 2800 بود. خیلی زجر کشیدم تا یکم جون گرفت. 

الانم انقدر ظاهرش لاغره که باورت نمیشه. فقط شکم داره. صورت و دست و پاش خیلی لاغره. 

والا پسر من هنوز با تاسف غذای میکس میخوره. همه چی میخوره ولی میکس. اگه میکس نکنم حالش به هم میخوره. 

فعلا چاره ای ندارم.

راستی پسر منم دکی رو میگه اَیی .پستونکشم میگه بَگو .اهنگ هم میگه نی نی چون بهش گفتم نی نای نای.امشبم ...

اخی عزیزم خدا حفظش کنه. 

ببین راستش من نمیدونم دندون کرسی که میگی کدومه. 

اما الان یه عکس برات میفرستم. پسر من مثل اون درآورد دقیقا

حالا خوبه گاهی میگه ماما. پسرم هر چی میگم مامان میگه بابا. نه بابا. پسر من 20 روز زود به دنیا اومد. ...

بازم آفرین بهت خوب تونستی به یازده کیلو تو این سن برسونیش.چه چیزایی میدی که وزن گرفته به منم بی زحمت بگو

پس من حتما به نظرم خوب نرسیدم به بچم ولی خداییش صب تا شب در حال پختوپزم.صبحانه و ناهارو عصرونه و شام و قبل خاب بهش میدم.روزی چهار تا پنج وعده.حالا میخاد نون پنیرو تخم مرغ باشه یا غذای سفره.به نظرت خوبه؟

پسر منم شکمش میاد جلو و قدش بلند میشه.نگران نباش به احتمال زیاد استخون بندیش خوبو سنگینه.مهم اینه که بچه سالم باشه چاقو لاغری زیاد مهم نیست

عدداشو نگاه کن. پسر من عددای 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 رو داشت. الان 7 ها رو درآورده. یعی اول آسیاب درا ...

منظور از کرسی همون آسیابو میگم.پس پسرت طبق قانونش داره درمیاره.دندان بعدیش نیشای پایینه یعنی شماره هشت.بعد آسیابه دوم یعنی نه و ده.پسر منم باید شماره هفتش دربیاد که هنوز نیومده

حالا خوبه گاهی میگه ماما. پسرم هر چی میگم مامان میگه بابا. نه بابا. پسر من 20 روز زود به دنیا اومد. ...

بیشتر حرفای اطرافیان اذیتم میکنه که همش میگن فلان نفر بچش تپله مامانش فلان میکنه.نمیدونن که ما هم برای بچمون زحمت میکشیم چکار کنیم که بچمون مدلش اینه که لاغر باشه.

به قول مامانم بعضی بچه ها اول قد میکشن بعد تپل میشن