2777
2789

نمیدونم چیه انگار یه چیزی به بدنم میریزه هر چند دقه یه بار شکمم درد عجیبی داره 

وقتی میریزه به بدنم ناخوداگاه میگم اشهد ان لا اله الا الله

نکنه مرگم نزدیکه

میترسم از مرگ بچمو کی نگه میداره بعد من

چی شدم یدفعه

به شوهرم زنگ زدم میگه توی فکر و خیالی

از صبح اینجوری میشم هی خودمو میزنم به اون راه که چیزی نیست ولی خیلی حالم بد میشه

چیکار کنم میترسم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

چی باعثش شد؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حامله ای باز

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی باعثش شد؟

نمیدونم 

قبلا حامله که بودک یه بار آل (جن) منو گرفت که مثل مردن بود بعدش خیلی خفیف میشد این حالتام که ازمایش دادم گفتن پتاسیم بدنم خیلی پایینه

ولی خوب شدم 

نمیدونم امروز از صبح چیکاره سرمم مور مور میشه همش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
حامله ای باز

نه فکر نکنم 

قرص جلوگیری میخورم

منم نگرانم نمیدونم فکر میکنم اتفاقی قراره برای شوهرم بیفته خدا نکرده زبونم لال همش فکرش میاد به سرم& ...

خدا نکنه صدقه بده به هر چی فکر کنی سرت میاد بیخیال باش و خودتو به کاری مشغول کن منم دارم با دخترم بازی میکنم از فکر مرگ بیام بیرون

نمیدونم  قبلا حامله که بودک یه بار آل (جن) منو گرفت که مثل مردن بود بعدش خیلی خفیف میشد این ...

ای وای چقدر بد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای وای چقدر بد

اوهوم ☹️☹️😑

خیلی حس بدیه 

میترسم

اوهوم ☹️☹️😑 خیلی حس بدیه  میترسم

راجبش با کسی حرف زدی؟

راجبش با کسی حرف زدی؟

اره

خدا نکنه صدقه بده به هر چی فکر کنی سرت میاد بیخیال باش و خودتو به کاری مشغول کن منم دارم با دخترم با ...

نمیشع خواهر خود به خود فکرش میاد به سرم نمیدونی چقد گریه میکنم حتی فکرش هم ادم دیوونه میکنه چند شب پیش  پیش شوهرم گریم گرفت گفت چته گفتم همش فکرای منفی به سرم میاد خندید گفت بخاطر بارداری وقتی شوهرم میبینم بدتر میشم  ان شالله که چیزی نمیشه

نمیشع خواهر خود به خود فکرش میاد به سرم نمیدونی چقد گریه میکنم حتی فکرش هم ادم دیوونه میکنه چند شب پ ...

انشاالله 

بزن نت تست رایگان پانیک

قشنگ بخون بعد جواب بده خب

ببین نمرت چند میشه و تفسیر تست رو هم بخون و عمل کن

تست اضطراب هم بعضی سایتا دارن رایگانه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤