ذائقه خودت و خانواده ات هر جوری قیمه میپسنده، خورشت قیمه درست کن، به جای سیب زمینی بادمجان بذار، سرخ کن یه ربع آخر بگذار تو قابلمه با خورشت یه قل قل کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بادمجون و دراز دراز خورد کن بخابون تو اب نمک بعد ۲ ساعت درار خشک کن سرخ کن قشنگ بزار کنار بعد پیاز و نگینی کن خوب سرخ کن و گوشت خورشتی و بنداز توش ادویه نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار کافی بریز بعد با رب سرخ کن بعد به مقدار لازم نه زیادا که مزه اب بگیره نه خیلی کم ک ابش سریع تموم شه اب بریز بزار رو شعله بزار قشنگ بپزه نیم ساعت قبل خوردنتونم بادمجونارو بزار توش اگه دوستم داری گوجه حلقه حلقه کن با بادمجونا بزار بپذه بعضیا قوره هم جن تا دونه میریزن توش که حالت تورشی و خوشمزگی میده
بادمجون و دراز دراز خورد کن بخابون تو اب نمک بعد ۲ ساعت درار خشک کن سرخ کن قشنگ بزار کنار بعد پیاز و ...
به سوال عزیزم از اب نمک دراوردبم باید بشوریم خشک کنیم دیگه ؟؟؟؟؟
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
نه برای چی من نمیشورم یه حالت نمکی میگیره بادمجون خوش طعم میکنتش دیگ لازم نی هنگام سرخ نمک اضا ...
یبار کردم خیلی شور شد
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
چون نمک داخل ابش و خیلی ریختی به اندازه بریز ک فقط تیزاب بادمجون و بگیره
ممنون عزیزم