2777
2789
عنوان

کار در منزل با گوشی

173 بازدید | 21 پست

سلام خانومای عزیز

من دوست داشتم خودم پول دربیارم به یه حسابیم کمک خرج باشم

این بازاریابیای لوازم ارایشیم رفتم گفتن اول ۳۰۰ خرید بزن بعد دیگه بیخیالش شدم چون حوصله التماسو دوروع گفتن نداشتم ک بخرن ازم

تا اینکه یکی از دوستام هفته پیش گفت من تو یجا کار میکنم پروژه تایپو ترجمه میزارم انجام میدی میفرستی اگر درست باشه دستمزد میدن روزانه فروش اشتراکم داره هرکی اضاف کنی ۲۶ تمن میریزن تامین پروژم داره و..

گفتم باشه منم عضو کن گف اول باید ۶۶ هزارتمن کد اشتراک بخری اول گفتم کلاهبرداریه بعد گفتم بزار ریسک کنم ۶۶ تمن چیزی نیست خلاصه واریز کردم اونم از کارتی ک هیچی پول دیگه ای توش نباشه میترسیدم خخ خلاصه فروش اشتراکشو انجام دادم تو دیوار و گروهای مختلف تبلیع کردم و دیدم واقعا بد نیست با اینک کم کار بودم بچه کوچیک دارم ولی ۱۰۴ هزار تمن ریختن بحسابم دیدم بد نیست گفتم بگم شاید بعضیا بدردشون بخوره ببخشید طولانی شد

😅

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان توهم تبلیغ کردی غیرمستقیم؟😅

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

منم اینکار انجام دادم صبحی بهشون گفتم منو ترور کردن گفتن الکی میگی🚶‍♀️تصمیم گرفتم ول کنم اعصاب خودمو خورد نکنم بخاطر تهمت هاشون🚶‍♀️

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
الان توهم تبلیغ کردی غیرمستقیم؟😅

خیلیا نیازمندن عزیزم شاید بدردشون بخوره من کسیو مجبور نکردم ک بهشون تجربمو گفتم

منم اینکار انجام دادم صبحی بهشون گفتم منو ترور کردن گفتن الکی میگی🚶‍♀️تصمیم گرفتم ول کنم اعصاب خودم ...

عه پس کاش نمیگفتم 😑اخه خیلیا هستن دنبال کار گفتم شاید بدردشون بخوره

این کارای تایپی خیلی نمیصرفه واسه آدم  بنظرم خیلی کم میدن  تازه اگر کلاهبرداری نباشه

اره تایپش مثلا ۳ صفحه ۱۵ تمن ولی خب خیلیا به همینشم نیاز دارند  ن عزیزم کلاهبرداری نیست خداروشکر من دارم کار میکنم

خیلیا نیازمندن عزیزم شاید بدردشون بخوره من کسیو مجبور نکردم ک بهشون تجربمو گفتم

میدونم گلم سوال کردم

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
اره تایپش مثلا ۳ صفحه ۱۵ تمن ولی خب خیلیا به همینشم نیاز دارند  ن عزیزم کلاهبرداری نیست خداروشک ...

یه مقدارش که هزینه برق و نت میشه 

ما بقیشم کلی وقت گذاشتی 

بنظرم بجای سرگرمیای اینجوری 

یه مهارت ساده یاد بگیر کسب درامد کن وقتتم واسه دیگرون هدر نده 

مثلا شمع سازی یا فینگر فود یا کیک پزی یاد بگیر 

یه پیج بزن 

هر زمانم عشقت کشید سفارش بگیر 

هم سود خوبی داره هم یه چیزی یاد گرفتی

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
یه مقدارش که هزینه برق و نت میشه  ما بقیشم کلی وقت گذاشتی  بنظرم بجای سرگرمیای اینجوری&n ...

من فروش اشتراکشو انجام میدم