2777
2789
عنوان

پدرم

165 بازدید | 14 پست

چقدر دلم براش تنگ شده چون فقط تو خانواده به اون بزرگی فقط با پدرم یه جورایی رفیق بودم  حالا ک نیست دوساله حرفام تو دلم مونده داغون میشم خدا می‌دونه کی از بین میرم هرروز بدتر میشم خیلی داغونم 😓😓😓😓😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاشون بهشت واسشون صلوات فرستادم.دردتو میفهمم.من بچه اخرم یعنی دردونه بابام بودم الان چهار ماهه پدرم ندیدم خیلی سخته هرروز اشکام میریزه خیلی داغونم.هیچ جیزی نمتونه مرحم زخم دلم بشه.خیلی شکستم بعد رفتنت بابایی💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
جاشون بهشت واسشون صلوات فرستادم.دردتو میفهمم.من بچه اخرم یعنی دردونه بابام بودم الان چهار ماهه پدرم ...

منم بچه آخرم نه میتونم برم سر خاکش نه هیچی بعد فوت پدرم ک الان دوسال و نیم،منم بااون از اردبیل خداحافظی کردم چون غیر ازاون کسی را نداشتم 

منم بچه آخرم نه میتونم برم سر خاکش نه هیچی بعد فوت پدرم ک الان دوسال و نیم،منم بااون از اردبیل خداحا ...

خدا به دلت صبر بده عزیزم.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اخه دورم نمیتونم من تهرانم اون اردبیل ، خانواده درست حسابی هم ندارم برم خونشون ،

عزیزم .    خدا به دلت ارامش بده   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد