2777
2789
عنوان

برگه تردد بین شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 22 پست
من شوهرم نظامیه ازش الان پرسیدم گف فک نکنم ناه تردد بدن اگر هم بدن دوربین های مسیر جریمه رو انجام می ...

بعد با برگه تردد میری رفع سو اثر میکنی!

من هفته ی پیش قم بودم

هم‌مشهد نارنجی بود هم قم زرد بود برگه از دانشگاه داشتم‌راحت بهم دادن و امکانشم هست تا ده روز دیگه جریمه بیاد که میتونی بری با مجوز حذفش کنی.

اما الان مشهد قرمزه دوستانم رفتن مجوز بگیرن ندادن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم نظامیه ازش الان پرسیدم گف فک نکنم ناه تردد بدن اگر هم بدن دوربین های مسیر جریمه رو انجام می ...

رفتم نامه گرفتم عزیزم

خداجونم پشت و پناه خانوادم وپسرکوچولوم باش
بعد با برگه تردد میری رفع سو اثر میکنی! من هفته ی پیش قم بودم هم‌مشهد نارنجی بود هم قم زرد بود برگ ...

من الان رفتم فرمانداری نامه گرفتم😍

راحت ميدن؟تهراني؟ كجا رفتي؟

رفتم فرمانداری منطقه ۷.. از وسط جمعیت رد شدم😁کارت ماشینو گرفتن و چن دیقه بعد نامه دادن..اصلا نپرسیدن کجا میری برا چی میری....تا ۳۱ هم وقت دارم و کلیه استانها میتونم برم..تهرانم