2777
2789
عنوان

برادرِ اونی ک دوسش دارم

364 بازدید | 16 پست

دوستان داداش اون اقایی ک دوسش دارم تا الان بارها تو خواب من اومده و حتی من اصلا تو فکر ایشون نیستم ولی خواب های مختلفی ازش میبینم

من اصلا یا ب شدت کم اونی ک دوسش دارمو تو خواب میبینم ولی ایشونو بارها تو خواب دیدم احساس گناه میکنم😓

یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر میکتی

میگم ک بهشون فکر نمیکنم 

الان ک بیدار شدم قبلش اصلا اصلا تو فکرش نبودم

نمیدونم دلیلش چیه اخه چند بار تا الان خوابشو دیدم

خیلی عذاب اوره 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
واا... من خاب دیدم بابای دوستم فوت شده با اینکه اصن یادم نبوده چنین ادمی هست، چ ربطی داره اخه خاب ه ...

اخه من خواب اون اقایی ک دوسش دارمو نمیبینم ولی ایشون  تا الان چند بار اومده تو خوابم برا همینه ک عجیبه برام

یعنی اصلا تو فکرش هم نبودم

نمیدونم دلیل داره یا نه

چی میبینی شاید چیزیو این خواب میخواد نشونت بده

این بار خواب دیدم انگار دنبال من بود انگار هرجا میرفتم میومد و بهم نزدیک میشد😓

اها تو واقعیت چیزی حس کردی؟

نمیدونم از یه خانمی ک همون کار دعا اینا میکنن و از اینده و اینا میگن میگفت انگار دوست داره بازم من نمیدونم 

نمیتونم  خوابمو ب کسی هم بگم و خودمم خسته شدم و احساس گناه میکنم 😓

اخه من خواب اون اقایی ک دوسش دارمو نمیبینم ولی ایشون  تا الان چند بار اومده تو خوابم برا همینه ...

وسواس داری؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.