2777
2789

ترو خدا با دلای مهربونتون ی صلوات برام بفرستید تا منم بعد۷سال ب عشقم برسم و گره کور زندگیم باز بشه😭😭😭

الان چیکار کنیم حرفمون به آقا بزنیم من متوجه نشدم عزیزم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🖤

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

میشه با دل شکستت برای منم دعا کنی صبح رفتم سنگرافی بهم بگه بچم سالم دختره 😍🙏اسمم فرشتس 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
عزیزم غصه نخور منم بعده ۷ سال به طرز معجزه آسایی به عشقم رسیدم وقتش برسه بهم میرسید

واقعا؟؟؟؟بخدا دیگه بریدم

اخ ما همون ۷سال پیش خواستیم ازدواج کنیم

باباش ما رو بخاک سیاه نشوند

مشکلتون چی بود؟؟

امام محمد تقی بخاطر اینکه زیاد حاجت میدن معروف به جواد شدند عزیزم❤❤

خیلی زندگی بدی داشتم امضام بخون بعدم که افسردگی گرفتم 

چیکار کنم براش کمکم کنه چه دعایی بخونم برای اقا😔

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

الهي آمين🙏🏻ان شاالله همگي حاجتروا بشين🙏🏻لطفا برا منتظرا و سلامتي تو دلي من دعا كنيد بعداين همه انتظار سالم بغلش كنم 🙏🏻اسمم الناز خيلي محتاجم خدا خيرتون بده🙏🏻🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیلی زندگی بدی داشتم امضام بخون بعدم که افسردگی گرفتم  چیکار کنم براش کمکم کنه چه دعایی بخونم ...

زیاد ذکر یا جواد الائمه ادرکنی بگو

زیاد برا ظهور امام زمان دعا کن بخدا با چشم دیدم که میگم صلوات و ایه الکرسی معجزه میکن

الان ی داستان در مورد ثواب صلوات بهتون میگم

ولی از ته دل شکسته ام از خدا برات میخوام ک به اون چیزی که ارزوش داری و خوشبختت میکن برسی خانومی

واقعا؟؟؟؟بخدا دیگه بریدم اخ ما همون ۷سال پیش خواستیم ازدواج کنیم باباش ما رو بخاک سیاه نشوند مشکل ...

ما خیلی مشکل داشتیم بیکاری مخالفت خانواده ها خیلی پیچیده بود ولی خب خداروشکر تا حدودی حل شده