2777
2789
من انجام دادم واسه موهای ضخیم عالیه ولی واسه کرک جواب نمیده

موهام خیییلی ضخیمه وپوستمم سبزه

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم و پشیمونم همه اشون سرجاشونن  حیف پول نمیدونم چرا برا من اثر نداشت!

دستگاهش چی بود

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
ترس نداره .می‌ترسی درد داشته باشه ؟نه بابا 

اره میترسم دردم بگیره بیکینی وزیربغلم

شاید مشکل هورمونی داری یا دستگاهت بد بوده من اصلا برنگشته

هیچ مشکلی نداشتم

الکساندرایت مدل دکا ۲۰۱۹بود

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
 لیزر بهترین کاریه ک تو زندگی در حق خودت انجام میدی خیالت راحت

آخیش فداتشم ک دلگرمیو بهم هدیه کردی 💜

اره میترسم دردم بگیره بیکینی وزیربغلم

بسیار راحت و بی درد .نگران نباش .شما چند دقیقه میدانید و اونا با دستگاه یه ماساژ بهتون میدن .واقعا درد نداره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دستگاهش چی بود

الکساندرایت مدل دکا۲۰۱۹

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بسیار راحت و بی درد .نگران نباش .شما چند دقیقه میدانید و اونا با دستگاه یه ماساژ بهتون میدن .واقعا د ...

مرسی واقعادلم قرص شد صبح بدون استرس میرم

مرسی واقعادلم قرص شد صبح بدون استرس میرم

جاهای نازکو اصلا نزن که تاثیر نداره بیشتزم میشن پاها زیر بغل بیکینی پایین دست جواب میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
جاهای نازکو اصلا نزن که تاثیر نداره بیشتزم میشن پاها زیر بغل بیکینی پایین دست جواب میده

دستام کمه وباهامم اصن نداره ولی پاهام ونقاط حساس خدای پشمن