بهم بگید چجوری کسیو که هفته ایی دو بار مجبورم ببینم و و وعاشقشم و دوستش دارم ولی نمیبینه و نمیتونم داشته باشم از اون فقط گاهی نگا های یواشکیش سهم منه فراموش کنم 😞😞😞
دقیقا مال ما دوطرفه بود هنوزم مجرده بعدهشت سال ،کاش بشه فراموش کرد ماهم فامیلیم ولی کم میبینیم همو
من دارم دیونه نیشم فامیل نزدیکه زیاد میبینمش عاشقشم ولی نمی ددنم اون دوستم داره یا نه بعضی وقتا از روی رفتاراش میگم شاید دوستم داره ولی از بابام میترسه که بهم نمیگه اخه هنوز شرایط ازدواج رو هم نداره بعضی وقتا نگاهای زیر چشمی میکنه بعد که بهش نگاه میکنم نگاهشو میدزده بعضی وقتا دستم میندازه بعضی وقتا مسخرم میکنه و گاهی وقتاهم بی تفاوت نمیدونم دوستم داره یا نه ولی دیگه تصمیم دارم فراموشش کنم توکه تجربه داشتی یکم بهم میگی رفتار ی پسری که عاشقه چجوریه ؟اونم تو فامیل؟
من دارم دیونه نیشم فامیل نزدیکه زیاد میبینمش عاشقشم ولی نمی ددنم اون دوستم داره یا نه بعضی وقتا از ر ...
اون بهم پیام داد همیشه خدا باهم دعوا و لجبازی داشتیم ولی دوسال رابطه تلفنی داشتیم دعوای انچنانی نداشتیم واقعا عاشق هم بودیم اصلا توخونمون قبل اینکه بهم بگه عاشقمه نگام نمیکرد زیاد ولی دعواولجبازی زیاد داشتیم
دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اون بهم پیام داد همیشه خدا باهم دعوا و لجبازی داشتیم ولی دوسال رابطه تلفنی داشتیم دعوای انچنانی نداش ...
من همش نگاه میکنه دعوا و لبازی هم زیاد داریم .همین دیروز داداش کوچولوش ی بادکنک داد بهم گفت برام باد کنک دوساعت باد میکردم هی فشار میاوردم قرمز شدم دیدم اون داره میخنده بعد گفتم به داداشش این بادنمیشه برد بچه بادکنک رو برد داد به اون براش باد کنه یهو گفت این بادکنکه سوراخه اصلا باد نمیشه یعنی از قبل میدونست سوراخه فقط هیچی نگفت دوست داشت من هی باد کنم نشه بهم بخنده .😡😡😡