2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که جواب دادی عزیزم من هر تاپیکی درمورد پولیپ دیدم همه میگفتن بی علامت بودن و درد نداشتن.ولی من ...

منم درد مضاعف داشتم علاوه بر مشکلم

که دکتر حاذقی که مرتبط به مشکل اصلیمه رفتم گفت یه پلیپ ریزی دیده میشه که تشدید علایم لگنی و رحمیه

بسته به مکان قرار گیریش ممکنه درد و حتی سخت شدن بارداری بده

ولی جراحی اسونی داره و کلا خطرناک نیست

منم درد مضاعف داشتم علاوه بر مشکلم که دکتر حاذقی که مرتبط به مشکل اصلیمه رفتم گفت یه پلیپ ریزی دیده ...

ممنون عزیزم خییلی فکر بد کردم حتی به سرطان رحم فکر کردم راستش من مجردم و دو ماه پیش سونوی کامل لگن و رحم و ضمائم دادم و تنها چیزی که بود پولیپ بود.بنظرتون اگه چیز خطرناکی بود توی سونو مشخص میشد؟؟؟

ممنون عزیزم خییلی فکر بد کردم حتی به سرطان رحم فکر کردم راستش من مجردم و دو ماه پیش سونوی کامل لگن و ...

اره عزیزم حتما مشخص میشد

مگه چه علایمی داری؟ دردت زمان پریود بیشتر میشه؟ یا پریودت خیلی زیاد یا لخته ویا خشک و کمه؟

اتفاقا پلیپ چیز خاص و خطرناکی نسبت به سایر مشکلات زنان نیست

اره عزیزم حتما مشخص میشد مگه چه علایمی داری؟ دردت زمان پریود بیشتر میشه؟ یا پریودت خیلی زیاد یا لخت ...

من درد داخل رحمم دارم که میزنه به لگنم و گاهی هم به پاهام.سه چهار روز قبل پریود و تا یه هفته بعد پریود درد دارم کم و بیش.سه ماه پیش لکه بینی داشتم بعد پریودم که بخاطر لکه بینی و درد رفتم سونو و پولیپ مشخص شد.یه سری دارو و کپسول گل مغربی خوردم لکه بینیم قطع شده اما دردام نه.

اره عزیزم حتما مشخص میشد مگه چه علایمی داری؟ دردت زمان پریود بیشتر میشه؟ یا پریودت خیلی زیاد یا لخت ...

من فروردین ماه عفونت داشتم ترشح زرد و قهوه ای و درد واژن داشتم بخاطر کرونا دکتر نرفتم.بعد یه مدت ترشحاتم خوب شد دردم کمتر شد اما از بین نرفت تا اینکه دکتر رفتم و سونو دادم

من درد داخل رحمم دارم که میزنه به لگنم و گاهی هم به پاهام.سه چهار روز قبل پریود و تا یه هفته بعد پری ...

من پیشنهاد میکنم مشکل اندومتریوز که خیلی هم شایع هست رو با پزشکت مطرح کن ممکنه 1% اون باشه که هر مرکز سونوگرافی ای نمیتونه تشخیص بده

من فروردین ماه عفونت داشتم ترشح زرد و قهوه ای و درد واژن داشتم بخاطر کرونا دکتر نرفتم.بعد یه مدت ترش ...

ممکنه عفونت باقی مونده باشه، اینا همه درد میدند ولی باز تشخیص نهایی با پزشکه

اگه عفونت باشه با انتی بیوتیک مربوط به نوعش خوب میشه اما اگه مشکلات دیگه باشه اکثرا دردش با قرص ال دی کمتر میشه

انشاالله چیز خاصی نیست

ممنون حتما پیگیری میکنم فقط خطرناک که نیست؟؟

نه خداروشکر درمان داره دارو جراحی

فقط باید زود کنترل بشه

پولیپم که اصلا با جراحی نهایت درش میارن

عفونتم که باید حتما پیگیری بشه

ممکنه عفونت باقی مونده باشه، اینا همه درد میدند ولی باز تشخیص نهایی با پزشکه اگه عفونت باشه با انتی ...

امیدوارم زودتر برطرف شه.

خیلی ممنون از راهنمایی هات عزیزم.مرسی کمکم کردی❤❤

ببخشید اگه خیلی سوال پرسیدم