بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم درد مضاعف داشتم علاوه بر مشکلم که دکتر حاذقی که مرتبط به مشکل اصلیمه رفتم گفت یه پلیپ ریزی دیده ...
ممنون عزیزم خییلی فکر بد کردم حتی به سرطان رحم فکر کردم راستش من مجردم و دو ماه پیش سونوی کامل لگن و رحم و ضمائم دادم و تنها چیزی که بود پولیپ بود.بنظرتون اگه چیز خطرناکی بود توی سونو مشخص میشد؟؟؟
اره عزیزم حتما مشخص میشد مگه چه علایمی داری؟ دردت زمان پریود بیشتر میشه؟ یا پریودت خیلی زیاد یا لخت ...
من درد داخل رحمم دارم که میزنه به لگنم و گاهی هم به پاهام.سه چهار روز قبل پریود و تا یه هفته بعد پریود درد دارم کم و بیش.سه ماه پیش لکه بینی داشتم بعد پریودم که بخاطر لکه بینی و درد رفتم سونو و پولیپ مشخص شد.یه سری دارو و کپسول گل مغربی خوردم لکه بینیم قطع شده اما دردام نه.
اره عزیزم حتما مشخص میشد مگه چه علایمی داری؟ دردت زمان پریود بیشتر میشه؟ یا پریودت خیلی زیاد یا لخت ...
من فروردین ماه عفونت داشتم ترشح زرد و قهوه ای و درد واژن داشتم بخاطر کرونا دکتر نرفتم.بعد یه مدت ترشحاتم خوب شد دردم کمتر شد اما از بین نرفت تا اینکه دکتر رفتم و سونو دادم