2777
2789
عنوان

خیانت

220 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان امیدوارم که خوب باشین.

لطفا بهم کمک کنید ازتون خواهش میکنم.

من چند وقت پیش توی واتساپ مادرم دوتا ویس از یه مرد غریبه دیدم که مادرمو با یه اسم دیگه صدا میزد نه اسم خودش گفتم شاید اشتباه شده و به روش نیاوردم.

الان همش میبینم که هی داره تایپ میکنه با گوشیش و میرم واتساپو چک میکنم همون لحظه ای که مادرم انلاین اون یاروهم که اون روز ویس داده بود انلاینه ( شمارشو از تو گوشی مامانم برداشتم)

اما جالب اینجاست وقتی میرم تو واتساپ مامانم میبینم که اون یارو تو لیست بلاک شده هاس😐

پس یعنی مامانم با کی چت میکنه؟

اون ویس ها  چی بودن؟

چرا هردوشون همزمان  انلاین هستن؟

داره خیانت میکنه؟

یه عالمه سوال تو ذهنمه نمیدونم باید چیکار کنم واقعا هیچی نمیدونم😥

کمکم کنید🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مادرت فهمیده تو فهمیدی اون یارو رو بلاک کرده ک دفعه دیکه تو چک کردی خیالت راحت شه اونم با ی اکانت دیگه ان میشه با مادرت میحرفه ولی چون تو شماره سابقشو داری و بلاک نردی وقتی ان میشه برای تو میزنه انلاین درحالیکه اون با ی اکانت دیگه میحرفه ک تو نداری .نمیدونم درست منظورمو رسوندم یا ن

کمتر مادراتون زیر سوال ببرین..خیانتم کنه ب تو ربطی نداره ک میخای مچ مادرت بگیری

اتفاقا ربط داره چون پدرم داره کلی زحمت میکشه اون وقت بزارم مادرم اینکارو باهاش بکنه؟؟؟

هرگز