2777
2789

سلام دوستان 

من دوسه ساله که دیگه چیزی ننوشتم ولی الان احساس میکنم که نیاز دارم دوباره نوشتن شروع کنم توی رمان ها معمولا اتفاقای عاشقانه و آشنایی نوشته میشه و درنهایت با ازدواج و بچه دار شدن تموم میشه.ولی همه خانوم های متاهل میدونن که خیلی از مشکلات بعد از ازدواج به وجود میاد که لازمه توی رمان ها به طور منطقی مطرح بشه و راه حل های همسرداری و برخورد درست با خانواده همسر یاد دادخ بشه .نیتم از شروع نوشتن نشون دادن اتفاقای واقعی بعد از ازدواجه .حالا میخوام ایده ها یا تجربیاتتون رو باهام درمیون بزارید  مشکلاتی که اوایل ازدواج داشتید و راه حل هایی که تونستید حلشون کنید

بنظر من زندگی واقعی رو روی برگه بیار.قشنگ نیس اما همه رو جذب میکنه😿

عزیزم اون دیگه بستگی به هنر نویسنده داره که یه اتفاق ساده درحد شکستن یه لیوان اب رو انقدر قشنگ بنویسه که به همونم جذب بشی.من فقط میخوام یه سری فکت واقعی از زندگی ها بگیرم و خودم پردازش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون دیگه بستگی به هنر نویسنده داره که یه اتفاق ساده درحد شکستن یه لیوان اب رو انقدر قشنگ بنویس ...

کاملا حرفت درسته باهات موافقم.زندگی خودمم یه داستان بده...

هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!
کاملا حرفت درسته باهات موافقم.زندگی خودمم یه داستان بده...

خوش حال میشم از مشکلاتت از اخلاقیات اطرافیانت که آزارت داده و مشکلات اول ازدواج برام بگی هرچی که خودت دوست داری حتی یه اتفاق کوچیک توی مهمونی خانوادگی که دلخورت کرده باشه و عکسالعمل خودت وبقیه و راه حل درستش .اگه دوست داری برام یه چیزی بنویس که ایده بده بهم

خوش حال میشم از مشکلاتت از اخلاقیات اطرافیانت که آزارت داده و مشکلات اول ازدواج برام بگی هرچی که خود ...

سلام عزیزم.عذر میخوام دیر پاسخ دادم.خوشحال میشم درباره زندگیم براتون صحبت کنم.البته اینم بگم که من۱۸ سالمه فقط.اما موضوعات مختلفی دارم که دربارشون صحبت کنم

هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!