2777
2789
عنوان

تجربه پیدا کردن روانپزشک خوب

978 بازدید | 3 پست

یک سال زندگیمون مختل شده بود و تو سرچهای اینترنت نه تنها نتیجه نمیگرفتیم بلکه تبلیغ های ناجوانمردانه بعضی‌ها بهمون ضربه میزد و کارمون عقب میفتاد...خیلی بده که تو شرایطی که آدمها مشکل دارن و کمک می‌خوان یه عده سواِستفاده‌گر میان از نیاز و مشکل مردم برای تبلیغ و درآمدزایی استفاده میکنن.ما حتی ماهها تحت نظر یکی از روانپزشکای معروف قدیمی که قبل انقلاب از دانشگاه تهران فارق‌التحصیل شده بود، بودیم و ایشون بدلیل تشخیص نه چندان درست و تجویز دوز پایین دارو که در نتیجه اثربخشی ای که باید رو نداشت،چند ماه تو روند درمان اِستاپ داشتیم و از پیشرفت درمان ناامید بودیم و من بعدها که دکتر عزیزی که مشکلمون رو خیلی عالی حل کردن رو شناختم،فهمیدم در زمینه های روانپزشکی اصلا نباید فکر کرد قدیمی ها با تجربه ترند هرچند آپدیت نیستن! و نباید سراغ آدمهای معروف رفت که از سرشلوغی وقتی میگی ترس از ارتفاع دارم جلسه بعدی بهت میگه سلام خلبان چون یادش نبوده مشکل تو ترس از پرواز بوده نه که شغلت پرواز باشه!!😐

خدارو شاکرم که دوستی داشتیم که مارو با مشاور و روانشناسی عالی آشنا کرد و اون مشاور وقتی متوجه وضعیتمون شد روانپزشکی رو بهمون معرفی کرد که گفت تاحالا کسی پیشش نفرستادم که درمان نشه و با اینکه ما امیدمون رو دیگه از دارو درمانی از دست داده بودیم ناباورانه با تشخیص صحیح این دکتر(که متفاوت از تشخیص تمام روانپزشک های قبلی هم بود) کاملا جواب گرفتیم

با اینکه اینجا فعالیتی نداشتم(چون دیدم خیلی ها به اینجا رجوع میکنن و احتمالا با تبلیغ‌های دروغین مواجه میشن) احساس وظیفه کردم این تاپیک رو ایجاد کنم بلکه اگر کسی مشکل مارو داشت ایشالا مثل ما مشکلش حل بشه...

اون روانپزشک دکتر محمد دهقانی رنانی هستن

مطبشون کرجه که اون زمان بخاطر کرونا امکان مراجعه حضوری نداشتن و ما با تماس تصویری گاهی هم تلفنی در ارتباط بودیم و با اینکه قبلش خودم معتقد به مراجعه حضوری بودم اما کاملا این روش جواب داد و ما راضی بودیم

و اون مشاور هم که واقعاً مدیونش هستیم خانم مریم اسدی شریف هستن

ایشالا که مشکلات همه حل بشه و همه به آرامش برسن 🙏

باشه آقای دهاقانی. خدمت میرسیم. =))))))))

ایشالا که هیچ وقت نیازی پیدا نکنید به مراجعه به روانپزشک دوست عزیز🙏 هرچند نظر شخصی بنده اینه همه کسانی که در ایران هستن نیاز دارن چون در کمترین حالت از استرس و افسردگی درونی و در مراحل بعدی از بدبینی و بی اعتمادی رنج میبرن که البته حق هم دارن چون واقعا جامعه‌ی خوبی نداریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که هیچ وقت نیازی پیدا نکنید به مراجعه به روانپزشک دوست عزیز🙏 هرچند نظر شخصی بنده اینه همه کس ...

بله. جامعه‌ی خوبی ندارم و بیشترشم به خاطر افرادیه که سعی میکنن با شارلاتان بازی خدماتشون رو تبلیغ کنن فکر هم میکنند مخاطب متوجه نمیشه.