2777
2789

۱۸ سالمه ولی خواهر دهه شصتیم نمیخواد قبول کنه دور زمونه عوض شده

مامانم با چه میدونم رنگ مو و پیرسینگ و دوست پسر من مشکل نداره کلا آزادم از همه نظررر

حالا این مشکل نداشتنه شده دشمنی ما دوتا خواهر که زمان ما کی اینجوری بود:/// چپ بره راست بره متلک بندازه 

منم همه دوستام اینطورن چ بسا بدتر 

گناه ما چیه جامعه عوض شده:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر 84 دارم خودم 67 هستم، اره دوره زمانه عوض شده عزیزم  اما به نظرم یه سری مفاهیم هیچوقت تغییر نمیکنه، کار درست همیشه درسته کار غلط همیشه غلط

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

خودم دهه هشتادیم

هم پیرسینگ زدم هم موهامو رنگ کردم البتع اونقدام ازاد نزاشتن منو ک هر گهی بخام بخورم ولی خوبع 

خواهرامم همع دهه هفتادین اونام مص من بودن 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خب اونایی که خودشون محدود بودن همیشه ته دلشون حرص میخورن از آزادی بقیه اما هرگز اعتراف نمیکنن به جا ...

یه سنی که برسید به خاطر بعضی محدودیت ها دست پدر و مادرتون هم میبوسید

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

حالا مگ دوستات هرکاری میکنن شمام باید اون کارو کنین  

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
من پسر 84 دارم خودم 67 هستم، اره دوره زمانه عوض شده عزیزم  اما به نظرم یه سری مفاهیم هیچوقت تغی ...

دقیقا

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹