2777
2789
عنوان

معنی این بیبی چکا چیه؟

305 بازدید | 20 پست

امروز توی تاپیک قبلم یکی از دوستان گفتن بییی چک بزنم.میدونم زوده بعد ۵روز اقدام ولی کنجکاو شدم زدم.

عکساشو پست بعد میزارم.یه خط کمرنگه قسمت cو یک خط خیلییی کمرنگ قسمتtکه فقط با چشم دیده میشه.بعد ۲۰دقیقه دوباره تکرار کردم منفی شد.این معنیش چیه ممکنه باردار بشم ولی چون هورمون خیلی کمه خط کمرنگ شده؟

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل دوهفته طول میکشه نطفه تشکیل بشه چطور بعد پنج روز بیبی زدی اخه  باید صبر کنی تا موعد پریو ...

درسته.ولی اولین بیبی چک چطوری اون هاله افتاده؟منم دقیقا زمان تخمک گذاریم اقدام کردم ممکنه لقاح سریعتر اتفاق افتاده باشه ینی؟

درسته.ولی اولین بیبی چک چطوری اون هاله افتاده؟منم دقیقا زمان تخمک گذاریم اقدام کردم ممکنه لقاح سریعت ...

شاید سطح هورمون رفته بالا و هاله افتادن ک البته انگار پخش شده خط تی 

ولی صبر داشته باش اگ نباشی الکی امیدوار میشی و روحیت خراب میشه 

شاید سطح هورمون رفته بالا و هاله افتادن ک البته انگار پخش شده خط تی  ولی صبر داشته باش اگ نباش ...

اهااا.وای یه لحظه خیلی امیدوار شدم.ولی امکانش نیست یذره هم؟

اهااا.وای یه لحظه خیلی امیدوار شدم.ولی امکانش نیست یذره هم؟

گلم صبر داشته باشی بهتره برات 

واس همین میگم روحیت خراب میشه 

استرس نداشته باش تا موعد پریودت صبر کن دوباره ی مارک خوب بیبی چک بگیر 

انشالله ک بارداری 

ولی الان نمیشه امیدوار بود 

اخه خیلییییی زوده خرابه بی بی چکت