2777
2789
عنوان

تابحال چه کار قشنگی کردین که بهش افتخار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 61 پست
من همسایه ما پیزنه میرم تلویزیونشو روشن میکنم شماره میگیرم براش .اگه دست فروشی پیرزن یاپیرمرد دستم پ ...

چه عالی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر ماه قسمتی از پس اندازم رو برای بچهای کار غذا و خوراکی میخرم.

عالیه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

هر ماه مبلغی رو برای کودکان سرطانی کنار می‌زارم.. 

یه خیره ی هست در ولنجک .. تعدادی کودک و جوان رو نگهداری میکنند .. اکثرشون زندگی نباتی دارند.. عاشق گلسر و تل و لاک و از اینجور چیزها هستند و احتیاج به پوشک دارند..ضمن اینکه غذاشون هم از طریق کمک های مردمی تأمین میشه..هر ماه حتماً به اونجا سر میزنم .. خیلی دوست دارم موقع باز کردن هدیه ها لبخندشون رو تماشا کنم..

هیچوقت دعوایی رو کش ندادم حتی اگه حق با من باشه ...چون دعوا بلد نیستم

شعور و شخصیت  

میمیرم براش .امروز زدمش از بس حرص خوردم خون دماغ شدم دعا کن خوب بشه اجیم‌.معلول جسمی ذهنیه و شانت تو ...

آخی . خدا عاقبت بخیرت کنه .خدا شفا بده خواهرتو 

بچه که بودم خیلی دست‌ودلباز بودم😅 تو مدرسه خوراکی هامو با دوستم تقسیم کردم ی روز که خوراکی نیاورده ...

کارت درسته . منم همین کار می کردم 

هر ماه مبلغی رو برای کودکان سرطانی کنار می‌زارم..  یه خیره ی هست در ولنجک .. تعدادی کودک و جوا ...

عالیه . خدا اجرتون بده. 

هر ماه مبلغی رو برای کودکان سرطانی کنار می‌زارم..  یه خیره ی هست در ولنجک .. تعدادی کودک و جوا ...

خوشبحالت که همچین لیاقتی نصیبت شده، منم خیلی دوس داشتم که بتونم

شماره کارت تعدادی از افرادبی بضاعت رو به بهونه ای گیر آوردم هروقت دستم باز باشه براشون پول میریزم.

چندین سال پیش یک دزد اینترنتی ۲میلیون از کارتم دزدی کرده بود.نذر کردم اگه پیدا بشه به ۲ نفر از همون مستحق ها بدم.دزده میخواسته ارز دیجیتال بخره پول رو واریز کرده  اما معحزه آسافروشنده ارز بهش شک میکنه و ارز رو بهش تحپیل نمیده و و پول منو بلوکه کرده بود بعد یکماه پلبس فتا زنگ زدکه بیا پولت رو پس بگیر.یقین کردم که این کار خدا حکمت داشته و خدا ازاین طریق میخواسته نیاز اونهارو برطرف کنه.چون من نهایت ماهی ۱۵۰یا۱۰۰بیشتر به کسی کمک نمیکرد.من مشهد هستم دزد لامرد فارس بودو ازصرافی تهران خریدکرده بود.

تو خیابون یه دست فروش بود که جوجه رنگی میفروخت یه اقای جوون. بعد یه پسر بچه هم داشت زار میزد که جوجه رو پس بگیر پولمو بده. اونم سرش داد میزد نمیگیرم

دیگه منم رفتم جلو گفتم خب پس بگیر این همه جوجه حالا یکی هم اضاف تر با لحن خیلی بدی هم با من صحبت کرد.

نمیدونم چی شد جوجه رو از پسر بچه گرفت گفت حالا پولتم بهت نمیدم نه جوجه داری نه پول

اون بچه نفسش رفت بس گریه کرده بود منطق سرش نمیشد اقاهه

اون لحظه هنگ بودم نمیدونستم چیکار کنم

گفت بیا جوجشو خودت بخر تا پولشو بدمش

جوجه رو خریدم و پول داد بهش. دیگه منم جوجه رو دادم به خود پسر بچه...لبخندش بین اون همه اشک روی صورتش بهم انرژی داد

البته کار بزرگی نکردم ولی اون موقع تو کیف پولم 20 تومن بیشتر نبود و تا اخر ماه همونو فقط داشتم.

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...