2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر

سلام شما قزوینی هستین؟ منم قزوینی هستم با یه دختر دارم بخاطر خیانت همسرم جدا میشم گفتم شرایطمون مشابهه با هم دوست شیم حتی چون همشهری هستیم بتونیم با بچه هامون بریم پارک بیرون حتی سالهای آینده سفر. منم حضانت بچمو گرفتم اما چون مهرمو نبخشیدم طلاق نمیده ولی من جدا ازش طبقه بالای خونه مامانم اینا با دخترم زندگی میکنم اکه دوست داشتی حرف بزنیم با هم دختر من دو سالو نیمشه

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
دکتر

منم نمیخوام بچمو بدم پدرشو ازدواج کنم. مردای این دور و زمونه خیلی نامرد و کثیف شدن و هزار مشکل دارن بچه هامون باز از خون خودمونن گوشتمونو بخورن استخونمونو دور نمیریزن. من خیلی دوست داشتم حالا که این شرایط برام پیش اومده با یکی مثل خودم دوست بشم و با هم و با بچه هامون پارک و تفریح و گردش بریم و شاد باشیم و خیانت اون کثافتارو فراموش کنیم. خواستی تاپیکامو بخون.

دکتر

منم مثل شما اون اوایل که اومدم خونه پدرم با وجودیکه پدر مادرم موافق جداییم بودن و رفتارشون خوب بود ولی من خیلی عصبی بودمو ناراحتی و تنش تو خونه ایجاد میکردم اما الان که شش ماه گذشته خیلی آروم تر شدم و شکر خدا تازگیام طبقه بالای خونه مادرم اینا اسباب کشی کردم و آرامش الانمو با یک لحظه زندگی با اون پست خائن عوض نمیکنم

منم مثل شما اون اوایل که اومدم خونه پدرم با وجودیکه پدر مادرم موافق جداییم بودن و رفتارشون خوب بود و ...

سلام عزیزم خوبی ببخش من خیلی وقت بود انلاین نشد بودم 

بله چ شرایط مشابهی منم اوایل خیلی عصبی ناراحت بودم 

حالا خیلی خوبه حالمبابچه هام خوشحالم خونه گرفتم و جدازندگی میکنم دیکع دغدغه خیانت ها اون پست فطرت ندارم 

چشم حتما 😍😍😍بیا خصوصی شماره بزار واتساپ پیام بدم

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سلام عزیزم خوبی ببخش من خیلی وقت بود انلاین نشد بودم  بله چ شرایط مشابهی منم اوایل خیلی عصبی ن ...

سلام عزیزم چرا نیومدی دیگه با هم صحبت کنیم شمارمو گذاشتم تو خصوصی