2777
2789
عنوان

اونایی که ردمی 9tو نوت 10 شیائومی دارند راهنماییم کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اما میگن شانسیه تو همین سایت من پرسیدم بعضیا خیلی وخته شیائومی دارن اما راضی ان

من لایت ۸ دارم واقعاااااا راضیم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
نمیدونم اما میگن شانسیه تو همین سایت من پرسیدم بعضیا خیلی وخته شیائومی دارن اما راضی ان

آره ممنون از راهنماییت گلم رفتم تاپیکت رو خوندم البته باید ریست فکتوری کنی و تنظیمات رو هم روی هند قرار بده خیلی بهتر میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
اینم شانس شماس شانس منم اینه گوشیمو یماهه میشه خریدم با قیمت ۶میلیون و دویست الان هنگ می‌کنه😑😑

جدی همین مدل؟؟؟😳بخدا مال من یکسال و نیمه عالیه خیلیه راضیم از همه چیش شاید اصل نباشه چه میدونم بازاره دیگه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
آره ممنون از راهنماییت گلم رفتم تاپیکت رو خوندم البته باید ریست فکتوری کنی و تنظیمات رو هم روی هند ق ...

ریست فکتوری چیه؟ اونجوری فک کنم باید همه فایلها مو انتقال بدم نه؟؟ رو هند گذاشتم اما صداش کلا قطع شد هرکس بزنگه دیگه هیچی😑😑

ریست فکتوری چیه؟ اونجوری فک کنم باید همه فایلها مو انتقال بدم نه؟؟ رو هند گذاشتم اما صداش کلا قطع شد ...

توی قسمت تنظیمات _قسمت درباره گوشی _پایین زده ریست فکتوری آره عزیزم باید از فایلات پشتیبان بگیری چون حذف میشه ،خواهرم این کار رو کرد هنگیش کمتر شد عجیبه خواهرم گذاشت رو هند کلی چیز جدید واسش اومد احتمالا گوشیت مشکل داره بفرست واسه شرکت گارانتیش

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊