2777
2789
عنوان

جواب آزمایش هرکی بلده بیاد⁦❤️⁩فوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست
آزمایش خون ندادید؟ آزمایش ادرارش که مشکل خاصی نداره در ظاهر. 

نه عزیزم 😢ممنونم ازت یک‌ماهه تقریبا هی تب میکنه هی خوب میشه بدون علائم خاصی 

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم داره دندان در می یاره

تب هاش بالا هست 

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

انشاا...که زود خوب میشه عزیزم نگران نباش. بچه همینه دیگه تا بزرگ بشه. حتما پیش دکتر خودش یا دکتر دیگه ای برید شاید نیاز به آزمایشهای تکمیلی باشه تا خدایی نکرده اگه علتش عفونت باشه تشخیص بدهند. 

انشاا...که زود خوب میشه عزیزم نگران نباش. بچه همینه دیگه تا بزرگ بشه. حتما پیش دکتر خودش یا دکتر دیگ ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی  بهترین هارو برات از خدا میخوتم😍❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم. انشاا.. که دختر قشنگت همیشه سلامت و شاد باشه. ❤❤❤

ممنونم عزیزمم از دعای قشنگت⁦❤️⁩💖💖