با دوستام رفتم کافه بعد از 4 روز سردردای وحشتناک گرفتم و صدام گرفته و بی حالم خودم به جهنم برای خانوادم نگرانم چیکارکنم که زود خوب بشم و خانوادم نگیرن😔😔😔😔😔
. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂 ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگاه حالا اگه بگم مسخره میکنید ولی نه مسخره کردن نیست یکم شیره اندازه اون قسمت قرمز رنگ کبریت خیلی کمااا تو آب حل کردم بهش دادم.. زیاد نه..
ولی خوب شد.. بعد اگه شیره نشد برین دکتر هر روز آمپول و سرم تقویتی باید بزنه..
نترسونینش.. آب هویچ خیلی خوبه یکمم گلاب بریزین داخل آب هویچ.. گوشت گوسفند کبابی کن.. کلن چیزای مقوی ولی مایعات خیلیییی زیاد بخوره
. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂 ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
قرص زنجبیل بگیر همه خانواده بخورید فوق العاده است برای کرونا. اگر هم اهل تهرانی بگو ک بهت دکتر عالی ...
نه خوزستانم این سردرد ولم نمیکنه خیلی بده اصلا سردرداش باهمه سردرد ها فرق داره😔😔😔من خیلی نگران خانوادمم حاضرم خودم هرچیم بشه ولی اونا نگیرن دعاکن چیزیشون نشه😔😔😔
عزبزماتاقت باید جده باشی سرویس بهداشتید جداباشه ناهار تنها بخور اگر خواستی از اتاقت بیای بیرون ماسک بزن . دستات رو دائم بشور .پنجرهای خونه رو در روز چندساعت باز بزارید و اینکه سوپ و اب هویج و اب سیب زیاد بخور ابگوشت و نخود عالیه بلدرچین عالیه استامینوفن ۵۰۰ هر چهارساعت بخور کافه مگه سربسته بود که رفتی؟
ای هویج خیلی خوبه.. مایعات زیاد بخور.. گوشت گوسفند کبابی..