2777
2789

با دوستام رفتم کافه بعد از 4 روز سردردای وحشتناک گرفتم و صدام گرفته و بی حالم خودم به جهنم برای خانوادم نگرانم چیکارکنم که زود خوب بشم و خانوادم نگیرن😔😔😔😔😔

شوهر منم مثل تو بود صداش شدید گرفته بود.. 

بدن درد شدید از پاهاش فلج شده بود.. 

گلو درد.. عرق کردن شدید.. 

کرونا بود تست داد 

امروز 6 روزه داره میگذره یکم بهتر شده.. 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم مثل تو بود صداش شدید گرفته بود..  بدن درد شدید از پاهاش فلج شده بود..  گلو درد. ...

چکار کردید چیا خوردین؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
چکار کردید چیا خوردین؟

نگاه حالا اگه بگم مسخره میکنید ولی نه مسخره کردن نیست یکم شیره اندازه اون قسمت قرمز رنگ کبریت خیلی کمااا تو آب حل کردم بهش دادم.. زیاد نه.. 

ولی خوب شد.. بعد اگه شیره نشد برین دکتر هر روز آمپول و سرم تقویتی باید بزنه.. 

نترسونینش..  آب هویچ خیلی خوبه یکمم گلاب بریزین داخل آب هویچ.. گوشت گوسفند کبابی کن.. کلن چیزای مقوی ولی مایعات خیلیییی زیاد بخوره 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
قرص زنجبیل بگیر همه خانواده بخورید فوق العاده است برای کرونا. اگر هم اهل تهرانی بگو ک بهت دکتر عالی ...

نه خوزستانم این سردرد ولم نمیکنه خیلی بده اصلا سردرداش باهمه سردرد ها فرق داره😔😔😔من خیلی نگران خانوادمم حاضرم خودم هرچیم بشه ولی اونا نگیرن دعاکن چیزیشون نشه😔😔😔

تو اتاق قرنطینه باش ، اتاقتو با  الکل ضد عفونی کن ماسک بزن با کسی در تماس نباش از قاشق یا بشقاب تو استفاده نکنن ، لوازمتو خودت بشور و جدا بزار 

مایعات خیلیییی بخور دمنوش سرخود نخور چیزای بو دار یا چرب نخور زودتر هم تست بده 

عزبزم‌اتاقت باید جده باشی سرویس بهداشتید جداباشه ناهار تنها بخور اگر خواستی از اتاقت بیای بیرون ماسک بزن . دستات رو دائم بشور .پنجرهای خونه رو در روز چندساعت باز بزارید و اینکه سوپ و اب هویج و اب سیب زیاد بخور ابگوشت و نخود عالیه بلدرچین عالیه استامینوفن ۵۰۰ هر چهارساعت بخور کافه مگه سربسته بود که رفتی؟

من سوهرم از دیشب یکم تب کرد سرفه و بدن درد

صلح رفت دکتر تست نگرفتن

اکسیزن خونش رو چک کرد که خوب بود و آزمایش خون برا عفونت گرفتن که گفت جوابش خوبه

ولی تقریبا مطمانم کروناست😭

میترسم خودم و بچه ها بگیریم.

شهر غریب کاملا دست تنهام

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
چی خورد که بهتر شد خودت ازش نگرفتی؟ 

نه من نگرفتم فلن ولی فردا منم باید برم تست بدم.. 

اول برو تست بده... 

بعد دکتر خودش دارو میده سرم و آمپول تقویتی... 

ای هویج خیلی خوبه.. مایعات زیاد بخور.. گوشت گوسفند کبابی.. 

شیره چیه؟ 

یه چی مثل تریاک 😂