2777
2789

خانم هستم و متاهل و دو بچه کوچیک و همسرم فعلا بیکار

حقوق معلمی با تابستون و پنجشنبه تعطیل ۴ تومنه و تامین اجتماعی بدون تعطیلی و حدود ۸ تومن.

کدوم رو برم؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
تامین اجتماعی
5
50%
معلمی
5
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تامین اجتماعی آینده کاری اش بهتره اگر همسرتون کمک تون باشه که خوبه . و در صورت شاغل شدن همسر کسی رو دارید که بچه ها رو نگهداره ؟ به هر حال معلمی هم یه تایم 4 ساعت  در روز ممکنه خونه نباشید ( در صورتی که مدارس حضوری بشه ) که بازم یا مهد باید بذاری یا پیش کسی

من چون خودم سالها شاغل بودم با تایم تمام وقت میدونم برای مادر و بچه سخت میشه ( من هیچ کمکی هم نداشتم ...

میدونم اذیت میشن،بچه واقعا به مادر احتیاج داره.اگر هر شغل دیگه ای بود قطعا میگفتم معلمی،ولی تامین اجتماعی حقوقی دو سه برابره واسه همین خیلی مردد هستم.

کار تمام وقت خب حقوقش بیشتره ولی سنگینه و بچه ها خیلی مادرشون رو نمیبینن حتی خود مادر هم کمتر از حضور پیش خانواده لذت میبره. 

اما اگه مسئله مالی هست فرق میکنه اوضاع. هرچند الان برا چندین سال دیگه شاید امید افزایش حقوق معلمی هم باشه بخاطر رتبه بندی اما نمیشه با اون تصمیم گرفت. 

ببین من خودم امسال معلمی قبول شدم و حتی اگه یه کار تمام وقت با حقوق 10 میلیون هم بهم بگن برم نمیرم چون بودن کنار خانواده ام و تو محیط کم استرس کاری بودن برام الویته... 

ببین الان تو خونه شما چی بیشتر اولیته و کدوم اگه نباشه بیشتر آسیب میزنه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
کار تمام وقت خب حقوقش بیشتره ولی سنگینه و بچه ها خیلی مادرشون رو نمیبینن حتی خود مادر هم کمتر از حضو ...

سلام دوست عزیز من هم مادر هستم و البته خیلی شدید بین شغل معلمی و تامین گیر کردم،  البته هنوز آزمون استخدامی هیچکدومم شرکت نکردم ببینم کدوم قبول میشم با ارشد مالی