2777
2789
عنوان

خانوما بی بی چکم مثبت شد 😍😍😍😍+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 48 پست
الهییییی😍😍😍..چی شد بی بی زدی ؟علائمی داشتی،؟

ماه پیش دو سری‌پری شدم .آمپول زده بودم‌باید ۱۰ روز بعدش میشدم ک نشدم .پرخوری میکردم . نوک سینه هام داغ بود و میسوخت

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
ماه پیش دو سری‌پری شدم .آمپول زده بودم‌باید ۱۰ روز بعدش میشدم ک نشدم .پرخوری میکردم . نوک سینه هام د ...

چه جالب😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جااااان 😍 مبارک باشه مامان خانومی 😍😍❤️

قربونت عزیز دلم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
سلام ببخشید من ی سوال داشتم ازتون میشه اگه هستین جوابمو بدین لطفا

بفرما عزیزم

عزیزم گفته بودی ک بچه اولت مشکل داشته وسقطش کردی حالا خواستم ببینم باز باردارشدی بچت مشکلی نداره سال ...

عار عزیزم دومی کاملا سالم باهوش 

شیطون 

از همسناش باهوش تره 

اگ توام مشکل منو داری خیالت راحت باشه اقدام کنم حتما سالمه

عزیزم گفته بودی ک بچه اولت مشکل داشته وسقطش کردی حالا خواستم ببینم باز باردارشدی بچت مشکلی نداره سال ...

فقد تحت نظر دکتر باش

عار عزیزم دومی کاملا سالم باهوش  شیطون  از همسناش باهوش تره  اگ توام مشکل منو داری ...

من بچه اولم تو هفته 29بهم گفتن ک استخون های دست وپاهاش کوتاهه ورشد نکرده ومجبورشدم سقطش کنم حالا خیلی میترسم برا بارداری بعدیم شما آزمایشی چیزی انجام دادی

عار عزیزم دومی کاملا سالم باهوش  شیطون  از همسناش باهوش تره  اگ توام مشکل منو داری ...

من بچه اولم تو هفته 29بهم گفتن ک استخون های دست وپاهاش کوتاهه ورشد نکرده ومجبورشدم سقطش کنم حالا خیلی میترسم برا بارداری بعدیم شما آزمایشی چیزی انجام دادی

من بچه اولم تو هفته 29بهم گفتن ک استخون های دست وپاهاش کوتاهه ورشد نکرده ومجبورشدم سقطش کنم حالا خیل ...

اخی عزیزم بچه منم همینجوری بود با مشکلات بیشتری

ن هیچ آزمایشی انجام ندادم 

فقد س ماه قبلش کلی دارو مکمل تقویتی می‌خوردم 

نگران نباش اقدام کن ب امید خدا سالمه دومی

اخی عزیزم بچه منم همینجوری بود با مشکلات بیشتری ن هیچ آزمایشی انجام ندادم  فقد س ماه قبلش کلی ...

خدا از زبونت بشنوه بخدا کارم شده فقط گریه اصلا نمی‌دونم زندگیم چطور داره میگذره نمیتونم باهاش کناربیام وقتی باردارشدی آزمایشی چیزی گرفتن از جنین ک ببین سالمه