2777
2789
عنوان

خودم مسلمونم اما عشقم نه

399 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم اما خیلی وقته که نی نی سایت رو میشناسم و تاپیک های بقیه رو میخونم

چند ساله با آقایی دوستم و خیلی هم دیگه رو دوست داریم

مادر من و مادر ایشونم در جریانن حقیقتا سن سال زیادیم نداریم به تازگی متوجه شدم ایشون اهل حق هستن من اصلا راجب دین ایشون چیزی نمیدونم اما به همین دلیل مجبور به جدایی شدیم....هیچکس جز من این رو از آشناهای ایشون نمیدونه ،منم اصلا بیشتر نشد که بپرسم یعنی نگفت 

واقعا نمیدونم بهانه اش بود برای ول کردن من

یا واقعا امکان ازدواجشون با مسلمون ها نیست؟

شاید تشکل شرعی و اینا نباشه اما خودشون بین خودشون رسم نداشته باشن کسی چیزی میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول نمیدونست که حقی هست🤔

اره بخدا منم همینو میگم 

خیلی مدارک ازش هست ک میدونم واقعا اینطوره دروغ نمیگه فامیلیش محل زندگی پدر مادرش ....اما میگه ترسیدم بگم چون ی بارم گفت من خیلی جا خوردم سری گفت شوخی کردم

اولین بارمه شنیدم من بیشتر توضیح بده اهل حق رو  

منم خودم اصلا اطلاعات درستی ازشون ندارم 

اما بیشترشون اهل کرمانشاه هستن 

سبیل میذارن و سه بار تو ماه آبان روزه میگیرن

جای نمازو اینا اگر اشتباه نکنم قربانی میدن

اما همشون ی مدل نیستن گروه های مختلفن ی آشنا داشتیم همینجور بودن اما درست مثل ما بود نماز و روزشون 

اما اینا صدر قوم هاشون هستن یعنی به قول خودش اصلی هاشون ممکنه خیلییی فرق بکنن

بنظرم از اسلام نیست اصلا خودم اطلاعاتی ندارم 🤦🏼‍♀️

بعضی از دین و مذاهب ازدواج با غیر خودشون رو مجاز نمیدونن و کلا نمیتونن ازدواج کنن 

یکی از دوستای من باباش صبر میکنه پدرش بمیره و عوض کنه دین یا مذهبش رو بعد با مادر دوستم ازدواج کرد