2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

604 بازدید | 18 پست

اول ازتون خواهش بدون توهین و بازخواست جواب بدین من خودم حالم بد هس . راستش شوهرم بهم خیانت کرد و کارگرش رو صیغه کرد وبعدا منو از خونه بیرون کرد چند روز بعد مامانامون منو به زور آوردنم خونم البته به خواست شوهرم . شوهرم اولش بهم گف با اون زنه کات کرده و همه چی تمومه من چون میدونستم تو زندگیم یه جاهایی کم گذاشتم و البته به خاطر بچه هام قبول کردم باهاش ادامه بدم اما بعدا شروع کرد که بدون اون نمیتونم هردوتون رو میخام من اولش واقعا جلوش وایستادم ولی اون ول کن نبود با هم در ارتباط بودن تا چند روز پیش که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هر روز هروز حرفاش داره آتیشم میزنه راستش خودمم همچین حسی دارم انقدر عاشق هم نیستیم تا مجبور نشیم باهم رابطه نداریم الانم که ازش سرد شدم به نظرتون بذارم بده با اون خودم مستقل شم بعدش ازش جدا شم

اگه میخوای بمونی اجداداون زنیکه روبیارجلوچشمش بره! شوهرت اون زن روبرای عشق وحالش میخواد  شماپ ...

من دیگه حتی شوهرمم نمیخام ازش سرد شدم با کاراش حرفاش حس میکنم ما مال هم نیستیم و یه روزی باید باهم کات کنیم

من دیگه حتی شوهرمم نمیخام ازش سرد شدم با کاراش حرفاش حس میکنم ما مال هم نیستیم و یه روزی باید باهم ک ...

دیگه تصمیمتوبگیراگرموندی،بایداون زن حذف کنی اززندگیت!

فقط خودت نیستی ،پای زندگی دوتابچه درمیونه!

اگروضع مالی شوهرت خوبه،ازاین شرایط استفاده کن 

بروقهر،بچه هاروبندازگردن شوهرت،بگومثلاتاخونه به اسمم نکنی برنمی‌گردم 

شوهرت تحت فشارقراربده که هم زن روترک کنه وهم یه چیزی دست تولید 

بعدخدای نکرده تکرارکردراحتتربتونی تصمیم بگیری ،حداقل خیالت ازبابت خونه راحت باشه