2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند تشریف بیارین💋

92 بازدید | 9 پست

من دنبال یک خمیرم که بعد از یک مدت کوتاه(یک دوساعت)کاملا خشک بشه 

از این خمیرا که باهاش وسایل تزئینی و اینا درست میکنن

اگه میدونید اسمشو بگید 

خیلی ممنون😍🥰

خمیر چینی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه رنگش کرد؟چقدر طول میکشه خشک بشه؟قشنگ مثلا یک ادمو میشه باهاش درست کرد؟

اره میشه رنگش کرد

ولی نمیدونم چقد طول میکشه خشک شه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خیلی ممنون جایی نداره اماده؟

آماده اش هم هست فکر کنم از فروشگاهی ک وسایل  مواد اولیه هنری و تزیینی دارن باید بپرسی 

ولی این خمیرم با رنگ و روغن میشه رنگ کرد راحته

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
لطف کردی ممنونم فقط نمیدونی چقدر طول میکشه خشک خشک بشه؟

قربونت عزیزم 😊

رنگشو میگی ؟همون لحظه ک ی ذره بزنی وسط خمیر ورزش بدی رنگ میگیره نیاز ب خشک کردن نداره 

خود خمیرشم تا پخت میزاری سرد شه داخل ی ظرف دربسته داخل یخچال 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔