2777
2789
عنوان

بی حالی و بی حوصلگی

71 بازدید | 16 پست

بچه ها بیان بگین علت بی حوصلگی و دل و دماغ نداشتن دایمی علت وجود چه مشکلی میتونه باشه ینی ممکنه پزشکی باشه باید برم دکتر یا مهم نیست ،انگیزه کاری ندارم علی الخصوص کار خونه ینی مررررگم میاد ،😭😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
قرص اهن بخور

اخه بدبختی اینه انگیزه و حس خوردن همون قرص آهن هم ندارم همش میگم که چی بشه به جاش میگیرم میخوابم ،جالبم اینجاست که مشغله زیاد دارم ولی حس و حال اصلاااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدبختی اینه انگیزه و حس خوردن همون قرص آهن هم ندارم همش میگم که چی بشه به جاش میگیرم میخوابم ،جا ...

هرشب ی دونه بخور بعد شام انگیره نمیخواد دیگه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
وای دقیقا منم مثل تو ام یکسره دراز کشیدم یعنی ۲۴ ساعت دراز کشیدم یه ماه دیگه باید برم چکاپ کامل بدم& ...

هم از هزینه هایش میترسم ،هم یچه کوچکم دارم کسی نیست همراهیم کنه ،تنهام ،همین باعث میشه بیخیالش بشم 😔💔

عزیزم مادرتون یا همسرتون نمیتونن کمکتون کنن؟

یه دکتر عمومی برین و علائمتون رو بهشون بگین یا تو برنامه پذیرش ۲۴ دکترای با تجربه ای هستند پایین ۵۰ تومن ویزیت میکنن اگه دکتر نمیتونین برین ب اینجا زنگ بزنین تا تشخیص بدن احتمال زیاد ویتامین بدنتون کمه یا کم خونی دارین 

منم مثل شمام تازه مشکل معده و عدم تعادل هم دارم کلا یه وضعیه هروز گریه میکنم افسرده هم شدم

عزیزم مادرتون یا همسرتون نمیتونن کمکتون کنن؟ یه دکتر عمومی برین و علائمتون رو بهشون بگین یا تو برنا ...

متوجه نشدم عزیزم با کجا باید تماس بگیرم 

عزیزم مادرتون یا همسرتون نمیتونن کمکتون کنن؟ یه دکتر عمومی برین و علائمتون رو بهشون بگین یا تو برنا ...

شوهرم که اصلا دکترو قبول نداره جوون هست ولی افکارش مال زمان حضرت نوحه😐. شما فک کن آدمی که خودش می‌ره با دم باریک دندون شکسته اش رو می‌کشه چه افکاری داره😡😭😭