2777
2789
عنوان

عشق و تنفر باهم میشه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 40 پست

بعد یروز فهمیدم که عاشقم بوده و واقعا هم باور کردم چون بعد اینکه اعتراف کرد همه چی با عقل جور درمیومد اما خب من دوسش نداشتم تهش بعنوان ی برادر یا حتی از اون هم کمتر من هیچ علاقه ای بهش نداشتم همچنان هم ندارم اما اون بعد اینکه پیشنهاد ازدواجش رو رد کرد دو ماه تلاش کرد همش سعی کرد بهم نزدیک بشه اما دید نمیشه منم اب پاکی رو ریختم رو دستش و گفتم ابدا هیچوقت امکان نداره .بعد از اون جوری رفتار میکنه که انگار ازم متنفره، هرجا من هستم نمیاد یا دیر میاد و زود میره خونمون نمیاد درحالی که قبلا به هر بهونه میومد حتی وقتی خونشونم میاد میبینه من هستم فوری لباس میپوشه الکی میگه برم بیرون کار دارم و نمیاد خونه یا بزور سلامم میکنه اما هنوز میفهمم که دوسم داره وقتی تو ی جمعیم نامحسوس حواسش بمنه وقتی میخندم یهو میبینم نگاه میکنتم یا وقتی تصادفا نزدیک من میشینه یجوریه من عاشق یکی دیگم برامم مهم نیست فقط دلیل این رفتارای ضد و نقیضش رو نمیفهمم

چرا اینجوری رفتار میکنه خب؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نیستیم. این چیه یاد گرفتین هستین تا بگمممم؟ خدافظ

خب اخه تایپم خیلی زیاده من اونهمه بنویسم بعد هیچکس نباشه خب ... میسوزه دیگه🤭گذاشتم عزیزم تایپش طولانی بود

بعد یروز فهمیدم که عاشقم بوده و واقعا هم باور کردم چون بعد اینکه اعتراف کرد همه چی با عقل جور درمیوم ...

خوب درکش میکنم

وقتی میبینتت اذیت میشه چون دوست داره

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK

اینم بگم که با اینکه اصلا بهش فکرنمیکنم و دوسش ندارم خیلی زیاد خوابشو میبینم همیشه هم جوری تو خوابمه که عاشقمه و مراقبمه نمیفهمم واقعا غیر این هیچ جور دیگه تو خوابم ظاهر نشده تا حالا

منم شوهرم فامیلمونه ازش متنفر بودم تا حدی که من تو اتاق بودم اون تو پذیرایی با شنیدن صداش سردرد شدید ...

خب چی شد زنش شدی😕😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
عشق که می‌تونه تبدیل به تنفر بشه  ولی تنفر هیچچچچچ وقت تبدیل به عشق نمیشه

اتفاقا میشه ودیدم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
منم شوهرم فامیلمونه ازش متنفر بودم تا حدی که من تو اتاق بودم اون تو پذیرایی با شنیدن صداش سردرد شدید ...

خخخ گفتی بهش؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷