2777
2789

تروخدا میشه نظر بدید؟؟ 

یه تدریس یار داریم که یکی دو سال از من بزرگتره و علاوه بر اینکه تدریس یاره من دوست خودم‌ میدونستمش ( دیگه فعک نکنمم) اسمشو احسان فرض کنید

این یه سوالی بود خیلی سخت بود ازش کمک خواستم تو دانشگاه گفت حتما بهم پیم بده یادم میره بهم پیم بده کمک کنم بهت  

بعد عصر بهش پیم دادم کمک خواستم این آقا دیگه سین نکرد تا روز بعد و خودم حلش کردم از جی پی تی و اینا کمک گرفتم چون ایده ای نداشتم که چجوری حل کنمش بعد ادامه مکالمه   :…..

من : سلام خوبی ؟
احسان کمک این کده چرا درست نمیشه

یا تایم لیمیت میخوره یا رانگ انسر

طرف بعده یه  روز 

احسان : کدی که ۱۶۰ گرفتیو با کدی که ۲۰۰ گرفتی مقایسه میکنم خندم میگیره

😂😂😂 خداروشکر که ۲۰۰ شده

بعد همون با صفرا مقایسه میکنم حتی جذاب تر میشه

خسته نباشی

من : منظورت چیه احسان

احسان : ببین اول اینکه واضحه خدایی دهنت کلا آسفالت شده خسته نباشی

من الان اومدم  چک کردم ببینم تا حالا چیکار کردی مشکلت چیه که با یه چیز خیلی جذاب مواجه شدم ساختار کدت خیلی شبیه ساختار کد خیلیای دیگس که صد کردن😂 

که البته من کاری به این چیزا ندارم و رو حساب اتفاق میزارم اینارو ولیاگه شباهت زیاد بخوره استاد ارائه میگیره  صرفا همینو میخواستم بگم

من: خب اینکه مشخصه صفر تا صد ایدش به ذهن خودم نرسیده خیلی سوال سختی بود و چون نمیدونستم قراره تمدید شه تا جمعه میخواستم دیشب تمومش کنم که بشینم واسه ماتریس بخونم پنجشنبه امتحان دارم
ساعت ۳ شب واضحا نمیتونستم خودم باگ گیری کنم کده رو ولی مشکلی با ارائش ندارم مرسی 👍

من : اوکیه بابا فدا سرت

بگید بد حرف نزدم ؟؟؟ و اینکه فردا میبینمش باهاش چجوری رفتار کنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه واقعا بهم برخورد که بعد یه روز سین زده نه سلامی نه علیکی هه هه من میدونم تو کدتو کامل خودت نزدی� ...

تو هم جوری رفتار کن بهت مهم نباشه 

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی