2777
2789
عنوان

کیا راه دور شوهر کردن

135 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.

خوبید ؟! اولین روز هفته اتون بخیر باشه..

بچه ها با دوری خانواده چیکار میکنید؟!

شمام مثل من دلتون گاهی اوقات انقد تنگ میشه که حال و حوصله خودتون هم ندارید؟!

دوست و آشنا دارید محل زندگیتون؟!

خانواده همسر نزدیکن؟!

رابطه اتون با اونا چطوره؟!

من هر روز افسوس اینو میخورم که کنار پدر و مادرم نیستم ..پدر و مادرم پیرتر میشن و لحظه هاتمو باشون نیستم

برادرم بزرگتر میشه مرد میشه من نیستم 

فکر نمی‌کردم انقد سخت باشه دوری از خانواده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دورم 

پیششون نیستم 

خانواده همسرمم شهرستانن 

دوستی ندارم 

هر یک ماه و نیم یک ماه میرم اونجا یک هفته 

اره دلتنگ میشم حوصله خودمم ندارم میشینم فیلم نگاه میکنم و غذا میخورم 

اره واقعن سخته

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
شما چند ساله ازدواج کردید؟! من سال اول ازدواجم هست و هنوز به این دوری عادت نکردم

۴سال با همسرم دوست بودم ۲ ساله ک عروسی کردیم و سر خونه زندگیمم - سعی کن تماس تصویری بگیری و بهشون بیشتر زنگ بزنی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

منم دورم ۱۲ ساعت راه هوف مخوصا پنچ شنبه ها روز مرگمه خانوادم همه دور همه جمعن من غریبم شهر دیکه اره بابا همشون‌همینجان هستن خانواده شوهر😐

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
منم دورم ۱۲ ساعت راه هوف مخوصا پنچ شنبه ها روز مرگمه خانوادم همه دور همه جمعن من غریبم شهر دیکه اره ...

منم خانواده همسرم همینجان و اصن ما دیوار به دیوار با برادر شوهرمم..  گاهی اوقات حسرت میخورم از اینکه چرا من پیش خانواده ام نیستم 

منم خانواده همسرم همینجان و اصن ما دیوار به دیوار با برادر شوهرمم..   گاهی اوقات حسرت میخو ...

به اینا رو بدم هروز اینجان میفهم عزیزم به قول مادرم غریب رفتی پیر مُردنی هروقت قبل رفتن که میخوام بیام‌گریه مکنم میگه‌ اه خدا😢

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
رابطه ات با خانواده همسرت چطوره؟!

اوالا خوب بود الان نه به خاطر یه موضعی قمر درعقرب شد ولی مادرش میاد میره منم رفت امدی ندارم کلا کاری ندارم بهشون

ناخونم شکستع نمیشه تایپ کرد اشتب مینویسم😢😐😂

اوالا خوب بود الان نه به خاطر یه موضعی قمر درعقرب شد ولی مادرش میاد میره منم رفت امدی ندارم کلا کاری ...

واسه منم قبلا خوب اما دیدم خانواده آسون شل کن سفت کن دارن یعنی یه روز بهترینن یه روز حالشون خوب نیست تصمیم گرفت با حفظ احترام فاصله قانونی بگیرم که شکسته نشه حرمتی بینمون..البته ما با پدر شوهرم زندگی میکنیم