۳۳ هفته هستم یک هفته است بچم تکون داره هرروز ولی تکون هاش کم شده روز اول ک اینجوری شد دو تا نوار گرفتن گفتن خوبه نوار ها ولی هنوزم تکونای بچم کمه چکارکنم خطر داره؟هفته قبل رفتم سونو هیچ مشکلی نداشت این هفته بخوام برم سونو بیوفیزیکال خطر داره؟چون خیلی از سونوی قبلیم نگذشته؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی؟عیب نداره یعنی؟خیلی خودش رو سفت میکنه گلوله میشه ی طرف کلا شکمم کج میشه نفسم بالا نمیاد ولی تکو ...
پسر منم جمع شده سمت چپ فقط فشار میاره به دنده هام
اوج حرکت تا ۲۸ هفته اس بعدش آرومتر میشه چون مایع دورش کمتره و خودش بزرگتر حرکت براش سختتره مثلا الان که سفالیک شده تو قسمتی که پاهاش هست من فقط فشار حس میکنم ولی سرش و دستاش حرکت داره
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️