2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بیاد..

103 بازدید | 12 پست

کی درحقم لطف میکنه امروز نمازتوسل به امام جوادکه مخصوص شِفای بیمارهست برا شِفای مادرم بخونه؟

من پریود شدم کسی هم نیست برام بخونه

کسی هست این لطف بزرگ رو حقم کنه واین نماز رو برای شِفای مادرم بخونه؟؟

ناامید متوسل شدم ب جوادالائمه .. اگرکسی بود بخونه با دل شکسته برای شِفای مادرم دعاکنه بگه اقا همین امروز بیا ومادرم رو شِفا بده..مادرم نفس منه همه زندگی منه..شمااخرین امید منید..😭

اگرامشب مادرم رو شِفا ندید دیگه درخونه هیچکدومتون نمیام به همه هم میگم دروغه ک میگن این خاندان کریم هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخونم

وای راست میگین؟ خدا خیرتون بده😭

فک نمیکردم کسی پیدا شه بخونه😭

تورو خدا بگید بهش مادرم رو شِفا بده اسمش صدیقه شفیعی هست بگید دلم داره میترکه بیاین ب حرمت اسم مادرم که هم اسم مادرتون هست همین امشب مادرم روشِفا بده دیگه انتظارم سررفته بگید شما اگرزمان مادرتون زهرا بودین اگرخاربه پاشون میرفت چی به سرتون میومد؟چیکارمیکردین برا خوب شدنش؟همه زمین وزمان رو بهم میدوختین تاخوب شه😭 منم مادرم جونمه برام عزیزه مثل شما، پس میفهمید من چی میکشم چی میگم..مادرم نفسمه،همه زندگیمه،بودونبودمه ..بگیدناامیدازهمه جا اومدم درخونتون،شمااخرین امید منید..همین امشب بیاین مادرم رو شِفا بدین وگرنه به همه میگم هرچی درموردشما واهل بیت میگن دروغه😭

باشه عزیزم من الان میخونم انشالله خدابهش شفابده

14  صلوات به نیتتون میفرستم سوره قدر وحمد به نیتتون میخونم انشاا.. هرحاجتی دارین ب امام جواد قسم که فردا شهادتشون هست حاجت روا شین.. بازم ممنونم خواهر لطف بزرگی درحقم کردین..انشاا.. خدا به نَفَس پاک شما مادرم روهمین امروز شِفا بده😭

14  صلوات به نیتتون میفرستم سوره قدر وحمد به نیتتون میخونم انشاا.. هرحاجتی دارین ب امام جواد قس ...

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنیدمن نمازروخوندم به حق امام جوادمادرتون هرچه زودترشفاپیداکنن

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنیدمن نمازروخوندم به حق امام جوادمادرتون هرچه زودترشفاپیداکنن

لطف رو شما انجام دادین..خیلی ازتون ممنونم،بزرگواری کردین ..الهی آمین..

الهی هرحاجتی دارین ب حق جوادالائمه امشب حاجت روا شین..

لطف بزرگتون ومهربونیتون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم خواهر..ممنونم ازتون🙏💚🌱