سلام دوستان خداروشکر زندگی خوبی دارم با این همه مشکلات جامعه یه دختر ۱۰ ساله دارم خونه و ماشین داریم وضعمون بد نیست خداروشکر،زندگی پر زرق و برقی ندارم ولی ابرو دار زندگی میکنم راستشو بخوای بزرگ ترین ارزوی الان یه فرزند دیگه است همیشه دوست داشتم تو این دنیا ۲تا فرزند داشته باشم فکر بارداری دارم،از یه لحاظم خیلی ارزوهای دیگه دارم تمام پس انداز همسرم و نمیتونم خرج قر وفر خودم کنم پس اینده دخترم چی میشه؟نباید خودخواه باشم،میخوام از اون ارزوم که فرزند دوم هست دست بکشم برم سر یه کار حرفه ای که بتونم تمام ارزوهامو براورده کنم کمک همسرم باشم ولی باز پشیمون میشم میگم یکی بیارم بچم تنها نباشه تو این دنیا یه روزی میرسه من نیستم همش دو دلم نمیتونم تصمیم بگیرم من خیلی از خودم بدم اومده دم دمی شدم تروخدا راهنماییم کنید کدوم فکرم اشتباه فرزند دوم یا کارو پول دراوردن😭😭😭
خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
دومی بیارم دیگه نمیتونم کسی نیست بتونم بسپارم بهش شرایطم سخت میشه اونوقت مادر خوبی نیستم روزاشو بدون من سپری میکنه و بزرگ میشه اون یکی خوب بزرگ شده الان عقلش میرسه،بعد ها بگم گداشتمت اینجا و اونجا برم پول در بیارم که مثال فلان کارو کنم...
خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
عزیزم فرزند دوم رو بیار خدا خودش روزیشو میرسونه خداروسکر در تنگنا هم نیستید
نه در تنگا نیستم ولی حسرت خیلی چیزا به دلم مونده باورتون نمیشه میترسم از خرج کردن چقدر مگه میشه در اورد که پس انداز اینده ۲تا بچه باشه و زندگی خوب کرد دیگه به ارزوهای من چیزی نمیرسه
نیست اصلا ۲سال پیش یه سری مهره دوزی میکردم روی پارچه که روی لباس کار میشد نیم ساعت وقت میبرد هزارتومن ۵ساعت کار میکردم میشود ۱۰هزارتومن ۲روزه پشیمون شدم😨😨😔😔اخه به چه دردی میخورد من کار در منزل خوب ندیدم همش خسته کننده وبی ارزش بود