2777
2789

من یه خواهر داشتم که از وجودش بی اطلاع بودم چند ماهی هست که مارو پیدا کرده داستانش طولانیه😅شهر دیگه زندگی میکنه فقط تماس تلفنی داشتیم به خاطر کرونا  حالا من میخوام یه سفر کوتاه خودم تنها برم ببینمش و بیام😍 استان اصفهان زندگی میکنم گز و پولکی و بادام بسته بندی میکنم که با خودم ببرم،تعداد بچه هاش و نوه هاش زیادن به نظرتون دیگه چی بخرم که خوب باشه استان ما صنایع دستی زیاد داره اما متاسفانه گرونه منم نمیتونم برای این تعداد نفر صنایع دستی بخرم، به نظرتون چکار کنم لطفا راهنمایی کنید،چند تا نوه کوچیک داره،چندتا بزرگ،دوتا پسر ۶تا دختر چه کنم به نطرتون؟

برا بچه هاش همون گز و اینا ببر

یدونه صنایع دستی ام براخودش

بگو اینبار نتونستم بار سنگین با خودم بیارم ان شاءالله دفعه بعد

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله 

شما خواهرتونو فقط پیدا نکردین یه عالمه قوم و خویش پیدا کردین 

بنظرم مخصوص خودش میتونی صنایع دستی ببری یه چیز یادگاری مانند،  لازم نیست برای همه چیزهای اون مدلی ببری 

برای بقیه همون گز و خوراکی جات ...عالیه 

خیلی پیچیده و طولانیه یروز تاپیک میزنم و می نویسم انشاالله فعلا یه راهنمایی در راه خدا بکنید واقعا گ ...

بنظرم بقیه رو بیخیال شو الان برای خواهرتون از صنایع دستی خوب و شیک براش بگیر و ببر چون بقیه فعلا تو اولویت نیستن 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود