2777
2789
عنوان

حرم امام رضا

550 بازدید | 69 پست

دوستای قشنگم...

دوشنبه سالگرد ازواج حضرت علی و حضرت فاطمه ...

چون حرم شلوغ میشه تو اون روز، (به خاطر کرونا) من فردا میرم...گفتم شما هم شریک بشید تو این زیارت ...هر چیزی میخواید بگید من رفتم پیام تک تک شمارو میخونم رو به روی ضریح 

خدا حال دلتونو بپرسه ❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

*ازدواج

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو فاطمه دلش تنگه بطلب دانشگاه خوب قبول شه  بتونه همه رو بیاره زیارت

تو مسیر عشق کمکش  کن اگه به صلاح نیس زودتر مهرش  از دلش بره 

🙏❤

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

گلم ان شاالله حاجت روا بشی

خیلی خیلی التماس دعا ⁦☘️⁩

💛⁦☘️⁩🌹

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بی زحمت بگو همون مزاحم همیشگی ام ...

ملیکام ... همونی که همیشه میگه یا امام رضا ضامن آهو شدی ضامن من نمیشی؟ ... بگو دل من هنوز پُره بگو هنوز هرروز دارم زجرکش میشم خودش یا حاجتمو از خدا بگیره یا حالمو خوب کنه آخه مگه کاری داره واسشون :)))

سلام ترو خدا واسه بابا سرطانی من که دکترا جوابش کردن افتاده تو بستر ویژه دعا کن شفا بگیرن  تو امضا توضیح دادم خواهش میکنم  ازتون هرکی پست منو دید از  ته دل دعا کنه برا بهتر  شدنشان اخه من کسی رو بجز  اینها ندارم تو این دنیا ندارم 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره