2777
2789

دوستان کیا چون خانه دارن و بیرون شاغل نیستن از خانوادشون فامیل دوست حرف میشنون؟ که چرا بیکاری سر کار نمیری، خونه حوصلت سر نمیره، من خیلی میشنوم و نمیدونم چی بگم، روحیمو خراب کردن

مگ کار خونه و خونه داری خودش شغل نیست؟؟؟!!! مگ سر اونا سواری؟؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

من

چون جاریم پرستاره و ۱۲ میلیون حقوقشه

من خیر سرم مهندسم ولی بیکار

تا میگم پول شوهر خسیسم میگه از جاریت یاد بگیر دستش تو جیب خودشه تو درس نمیخوندی راحت تر بودی یه قرون درآمد نداری

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه کاری انجام بده.اگر بابچه نمیتونی بگو شما بیایید بچمونگهدارید من برم سرکار

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
نه از نظر همه شغل نیست چون پول درنمیاری، میگن اینهمه درس خوندی بیکاری

شوهرت وظیفشه از لحاظ قانونی ب زنش پول بده چون داری تو خونتون کار میکنی دیگ پس منتی نیست اون کارش بیرون شما خونه...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نظر همه هم بزا واسه خودشون بمونه فقد واسه بقیه فیلسوفن تو زندگی خودشون هیچ غلطی نمیتونن بکنن

خب یه کاری انجام بده.اگر بابچه نمیتونی بگو شما بیایید بچمونگهدارید من برم سرکار

کارای مختلف زیاد انجام دادم راهای زیادی رفتم، متاسفانه خونمونم یه جای پرته ماشینم دست شوهرمه

شوهرت وظیفشه از لحاظ قانونی ب زنش پول بده چون داری تو خونتون کار میکنی دیگ پس منتی نیست اون کارش بیر ...

خواهرم میگه مادرم میگه عمم میگه خالم میگه همه تقریبا میگن، من کار مناسب باشه که میرم، خیلی تلاشم کردم که راهی باز کنم برای درامدم، خواهرم میگه اگه سال بعد منطقه پایین شهر بری نمیام خونتون، میگه اگه میخواستی الان بهترین زندگیو داشتی هم دانشگاهیات یا خارجن یا سر کار، 

خواهرم میگه مادرم میگه عمم میگه خالم میگه همه تقریبا میگن، من کار مناسب باشه که میرم، خیلی تلاشم کرد ...

😓من هرکی هرررکی اذیتم کنه میزارمش کنار خانوادمم گذاشتم کنار  خودتو دریاب

از رو دلسوزی میگه، ولی اذیت میشم خیلی میگم اگه نشه کاری کنم ایندم چی میشه همه طردم میکنن، 

وا 

دیگ هرچیزو گنده نکن 

ازدواج کردی؟