2777
2789

دوستان منو راهنمایی کنین اما کنایات نزنین

دخترم پنج سال و نیم هست با قد ۱۰۷ !! و وزن ۱۹ کیلو

پسرم سه و سال و ده ماه هست با قد ۹۷! و وزن ۱۵ کیلو!!!

چون خودم شاغلم و بچه ها صبح پیش پرستار میبرم خیلی عذاب وجدان دارم که اگه پیششون میموندم الان اینا درشت بودن!!

حالا شما راهنماییم کنین

چی بدم بخورن چه بکنم چه راهکاری دارین یا برنامه ای که اینا قد بلند  ودرشت بشن

ممنون دوستان خیلی غصه میخورم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای فرزند پسرتون چون سنش کمه پیشنهاد نمیکنم ولی برای دخترتون چون سنش بالای پنج هست پودر رویال اصلللل حتتتما اصلل پیشنهاد میکنم عزیزم من قدم ۱۶۰ و وزنم ۴۰ بود یه قوطی این پودر که کاملا طبیعیه رو خوردم ۶ کیلو اضافه شدم اگر خاستی بگو ادرس بدم از کجا اصل و مطمئنشو گیر بیاری چون تقلبیش زیاد از عطاریا نخر

میشه برا قبولیم تو فرهنگیان یه صلوات بفرستی

اگه راهی داشت برابچه خودمون انجام میدادیم.اصلاهم عذاب وجدان نداشته باش من یکی ازاون مادرام که صبح تاشب  دنبال بچمم غذا بخوره ولی دریغ از وزن گیری

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
میشه بگیرند سالشه و قد و وزنش چقدره

۵سالشه ۱۷ کیلو و قد تقریبا ۱۱۰سانت

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
عزیزم نباید سهل انگاری کنیم حتما دکتر خوب ببر تا وزن بگیره

بردمش عزیزم پارسال بردم متخصص اطفال کلی آزمایش گرفت خدا رو شکر مشکلی نداشت .. امسالم بردم مرکز استانمون (اخه خودمون شهرستانیم ) پیش فوق تخصص غدد و متابولیسم و تغذیه .. گفتن قدش مشکلی نداره ی قرص ویتامین دی داد با ی شربت ویتامین .. و کلی سفارشات تغذیه ای که قبلا هم رعایت میکردم ولی ... 

از این بابت گفتم که عذاب وجدان الکی نداشته باشی من خونه دارم از همون موقع که به غذا اومد متناسب سنش بهترینارو براش تهیه میکردم انواع مغز آسیاب شده تو غذاش میریختم .. عصاره قلم گاو خودم تهیه میکردم و... واقعا هیچ چی براش کم نزاشتم ولی اون تنیجه ای که باید نگرفتم