2777
2789
عنوان

کار عجیب و احمقانه ی زندگیتون

75 بازدید | 3 پست

سلام دخترا ی گل

قبلنم اسن موضوعو گفتم ولی امروز صبح که ازخواب بیدار شدم یهو فکرش اومد سرم و حسابی دپ شدم

گفتم بازم بپرسمش

یچه ها من پنج سال پیش کنکور دادم دانشگاه گیلان حقوق قبول شدم و خوابگاهی شدم خوابگاه بخاطر اتباع بودنم بچه ه باهام بدرفتاری کردن و من خیلی افسرده شدم بعدم تا ترم پنج حال و هوام همون بود و افسرده بودم و تو اسن پنح ترم نمیتونستمو انگیزه نداشتم یه خط درس بخونم.معدلم همش ده ویازده بود.ترم پنج که شد انصراف دادم برگشتم شهرمون.همون سال کنکور دادم همون حقوقو اصفهان قبول شدم واحدای بالای دوازده رو معادل سازی کردم و ادامه دادم.ولی خب اینجوری من دورهی کارشناسی  چهارساله رو شش ساله تموم کردم.

مشکلم اینه که واسه ثبت نام که اومده بودم اصفهان کارشناس گروه یه جوری بهم میگفت چرا انصراف دادی جرا اینکارو گردی جرا مهمانی نگرفتی که خیلی احساس بدی از تعجباش بهم دست میداد

همجنین یکی دوتادیگه از آشناهامون

الان سال بعد درسم تموم میشه.ولی همیشه بخاطراین اتفاق دلگیرم خصوصافکر میکنم همکلاسیای سابقم بفهمن چه فکرایی درموردم میکنن.یا استادام.خصوصا اونایی که خیلی تشویقم میکردن.خلاصه مدام احساس میکنم کار به شدت عجیب یا احمقانه ای کردم

نظر شما درمورد شدت عجیب بودن کارمن جیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که باعص شدن شما این تصمیمو بگیرین باید خجالت بکشن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی