اگه قدرت اینو داری که آدم جذب کنی بیا تو اینکار،توی تل گرام بهم پیام بده کامل برات توضیح میدم. بابت هرجذب ۳۰هزارتومن ک روزی هرچندتا تونستی جذب کن،karkar_ manzel
کلا کارایی که تو خصوصی و پی وی توضیح میدن و عمومی نمیگن رو نرو ...
خودم بارها قبلا تست کردم اینارو .
شیادن
اساتیدمونم میگن نرید .اگه اوکی بودن عمومی اعلام میکردن شرایط شونو...میخوان خصوصی گول بزنن
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
کلا کارایی که تو خصوصی و پی وی توضیح میدن و عمومی نمیگن رو نرو ... خودم بارها قبلا تست کردم اینارو ...
عزیز من قصد گول زدن ندارم کسیو بزور نبردم. شرکت فعالان تجارت الکترونیک. کار جذب نیرو یکی از کاراشه. چندین کار داره من تماما از کانالا برا هرکسی ک خواست اسکرین شات میدم. والا توی تل گرام راحت ترم. اگ قراره کسی با اومدن به پی وی گول بخوره یا ضرر کنه من حرفی ندارم، نکنه فک کردین توی پی وی سحر و جادو میشید
عزیز من قصد گول زدن ندارم کسیو بزور نبردم. شرکت فعالان تجارت الکترونیک. کار جذب نیرو یکی از کاراشه. ...
اینم تو پی وی اومدم قبلا .😂😂
تاییدیه پلیس فتا هم داره تازه ولی اصلا و ابدا کاری نمیتونه برای جوان ها ایجاد کنه ...
فقط تو پی وی یه سری در سبز نشون ملت میدن و ...
بدرود ✋
خانم محترم نمیخوای نیا. بزور ک نبردم کسیو. توجیهم برای خودم توجیهه. من توی تل ویس میدم.انگار بزور دس ...
نمیخونمت ...
اگه اوکی بودی شونصد تاپیک برای جذب نمیزدی ...
من به کار تو نه نیاز دارم نه الان نشستم جواب تو رو بدم .وقتمو میگیری .
کامنت بعدیتو نمیخونم .
خدا کنه همه ادما مثل شما باشن. من یه خانمی اومد توی تل بهم گف بچه کوجیک دارم و فلان، خلاصه بهش گفتم اینکار مناسب شما نیس،قرار نیس انسانیت رو کنار بذاریم و کسیو بخاطر ۳۰ تومن گول بزنیم نمیدونم چرا همه رو مثل هم میبینن