2777
2789

من میخام طلاق بگیرم .میخام بدونم شرایط مهریه گرفتن چجوریه؟همسرم شغل ثابت نداره .میگه حقوق اصلی منو که ثابته حساب میکنن که میشه ۱میلیون .اونوقت از اون به میلیون چی بمن میرسه؟نگرانم 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طلاق گرفتم شوهرم ۱۱۰ سکه رو داد البته زیاد تر بود بخشیدم بیشترش..هیچی اگه نداشته باشه ک اعسار می ...

سه دونگ خونه داره فقط .ماشین به اسم منه سه دونگ خونه هم به اسم‌من باز .درضمن به مادربزرگم هم طلب داره باید بده قرض کرده تعهد هم داریم

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
اگر شغلش دولتی نیس خلاصت کنم هیچی 😐

واقعا؟مگه میشه ؟پس‌ حق زن چی.تف تواین زندگی تو این ....

واقعا؟مگه میشه ؟پس‌ حق زن چی.تف تواین زندگی تو این ....

ابجی خوبم اونقد میارن میبرنت خودت بگی نمیخوام .از طرفیم شوهرت میگه من شغلی ندارم چیزیم به اسمش نیست سند رسمی یعنی هیچی دیگه

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خب سه دونگ بگیر جای مهریه....حقوقش ک کفاف مهریه نمیده

دادگاه قبول میکنه.خودش که عمرا قبول کنه 

ابجی خوبم اونقد میارن میبرنت خودت بگی نمیخوام .از طرفیم شوهرت میگه من شغلی ندارم چیزیم به اسمش نیست ...

پس زندان چی؟

اینجوری باید یه عمر طول بکشه تا بده بعدم اگه طلاقت نده مجبوری ببخشی من حق طلاق داشتم 

طلاق میده گفت برو درخواست بده حتما بیام امضا کنم

دادگاه قبول میکنه.خودش که عمرا قبول کنه 

بنام توئه دیگه قبول کردن نمیخواد

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟