2777
2789
آره آبپز کردم مرغ رو بعد با پیاز داغ و کشمش میریزیم روش میخوریم دیگ😐😐 آشپزی چیزیه ک یکم خلاقیت ...

عدس رو میجوشونم کمی بعد مرغ سرخ میکنم و کمی کشمشم میزارم تا طبعش معتدل بشه بعد رب گوجه و ادویه میزنم

برنج آبکش رو میریزم بعد عدس وگوشت و بقیه برنج میریزم. موقع خوردنم ماستو خیاری سالادی بورانی اسفناجی ازینا کنارشه😋

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ من از دیشب دلم میخواست خودم بلد نیستم مادرم اول قبول کرد بعد نظرش عوض شد 

راحتر از ابگوشتم هست مگه😐

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
شوهرم دوازده شب میاد،فعلا خیالم راحته😂

خوراک مرغ درست کن راحت🙄

برا سختیش نه میگه هوا گرمه ولی امروز خنکه کلی باد میاد الان 

اهان

ولی خودت درست میکردی یساعت دیگه میخوردی کیف میکردی😋

چجوریه؟

مرغو تیکه تیکه مساوی خرد کن سرخ کن

سیب زمینی رو هم خلالی کن سرخ کن

پیازو فلفل دلمه ای سرخ کن بعد با کمی رب وادویه تفت بده مرغهارو بچین توش براخودش لعاب بده. آخرم سیب زمینیا رو بریز یه کنار و خیارشور گوجه یا سالاد بزن کنارش😋