2777
2789
عنوان

هشدار اگه حساسید نخونید🥤🥤

1950 بازدید | 19 پست

هوشیار باشید.

حادثه دربهشت زهراس.

ونقل ازکسی که این اتفاق براشون افتاده.

1تیر بود و من به اتفاق برادرم رفتیم بهشت زهرا سر مزار مادرم.

چند دقیقه بعد یک آقای شیک پوش سینی بدست سر مزار مادرم اومد و به ما دوغ تعارف کرد. یک سینی تمیز و زیبا با چند لیوان بلند کاغذی که نی هم داشت. هوا خیلی گرم بود و من هم هوس دوغ کردم. دوغ رو برداشتم. اون آقا به برادرم تعارف کرد. چندین بار.  ولی برادرم ترسید  فشار خونش رو دوغ بیاره پایین، برنداشت. خلاصه من هم از اون اقا تشکر کردم و بلاخره رفت.

من دوغ رو خوردم و رفتم کنار جدول نشستم. لیوان خالی دوغ رو همونجا گذاشتم. بعدش دیگه یادم نمیاد تا سه روز بعد.....

من به خواب رفته بودم.  برادرم به زور من رو داخل ماشین میزاره میبره سمت خونه. بسرعت میرونه و به دوستم زنگ میزنه. فکر میکنه فشارم افتاده. من رو میبرن درمانگاه. دکتر به من اکسیژن وصل میکنه. سرم میزنه. فشارم 6بوده.

میبینه فشارم بالا نیومد. سرم دوم و سوم.

بلاخره فشارم میرسه به 8 و میگه کار دیگه ای از دستش برنمیاد. من رو میبرن بیمارستان پیامبران

سرم وصل میکنن. سرم میزنن و میفهمند که مسموم شدم. بعد من رو میبرن CCU.  

روز بعدش مرخص شدم، ولی یادم نمیاد. سه روز کلا چیزی بخاطرم نیست.

جواب آزمایش خون اومد.....

34 واحد کلونازپام که دو واحدش کشنده است.

7 واحد فنوباربیتال و الکل و الکل صنعتی و...

قصدش کشتن من بوده و بعدش فهمیدم قصدشون قاچاق اعضای بدن بوده.

تو بهشت زهرا. حتما یخچال بزرگی واسه این کار و تیم پزشکی و شاید شیمیست که همچین معجونی رو ساخته بود و خلاصه زنده موندم.

من مطمئن شدم که باندهای بزرگی هستند که کارشون قاچاق اعضاء بدنه و چه قدر بچه هایی که قربونی میشن.

اگر برادر منهم از اون دوغ بیهوش کننده خورده بود الان خدا میدونه ما در چه وضعیتی بودیم.

لطفاً اطلاع رسانی بفرمائید تا ان‌شاءالله هیچ کس دیگری با چنین دام های وحشتناکی روبرو نشود.

همراه ماباشید😱😱

آره ما یه مشتری داریم که از کارکنان بهشت زهرای تهرانه و دیروز میگفت این اتفاق افتاده. بیشترم خانوما و آقایون جوون رو هدف قرار میدن که اعضای بدن مرغوب تری دارن. میگفت تا الان ۷تا خانوم و ۳تا آقا کلا گم شدن و انگار پلیس هم یه هشدار الکی تو اخبار ساعت ۱۱داده که حالا وحشت بین مردم پیش نیاد. تو خیابون از دست غریبه ها هیچی نخورید حتی اگه خیلی گرسنه یا تشنه باشید.

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی بهش زهرا کلا خوفناکه تنا بری بیشتر از یساعت نمیشه وایسی منم زیاد میرم اونجا باید حواسمو جم کنم مرسی

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

دارم به این فکر میکنم اگه ما بودیم هم ۶تا لیوان گرفته بودیم خورده بودیم

مواظب باشید دوستان🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دیوار کوتاه تر از عزادارهای بیچاره پیدا نکردن😕فکر کن طرف رفته سر خاک عزیزش همچین بلایی هم سرش بیاد

کلا دنیا خیلی بی رحم شده

بخدا از ترس دزدیدن بچه هام دیگه هیچ جا بدون شوهرم نمیبرمشون

حالا هم که کار رسیده به خودمون

واقعا خیلی دل و جرعت داری تو بهشت زهرا چیز میخوری حداقل یه قبرستون با کلاس برید یه چیزی خداروشکر مرده ها ما همشون تو قبرستونا لاکچری خاکن 

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
ممنون عزیزم که اطلاع رسانی کردید 

فدات😘

واقعا خیلی دل و جرعت داری تو بهشت زهرا چیز میخوری حداقل یه قبرستون با کلاس برید یه چیزی خداروشکر مرد ...

این باز نشره

من نیستم که

کلا از وقی کرونا شده من بهشت زهرا نرفتم

ولی کسی بهم فاتحه تعارف کنه معمولا قبول میکردم همیشه

واقعا خیلی دل و جرعت داری تو بهشت زهرا چیز میخوری حداقل یه قبرستون با کلاس برید یه چیزی خداروشکر مرد ...

بهش زهرارو دیدی اصن کدی عقب مونده بری توش گم میشی از بس  بزرگو تمیزع

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

گور هم مگه با کلاس بی کلاس داره😂

قاچاقچی اعضا امضا داده جای با کلاس نره؟؟؟