2777
2789
عنوان

تاپیک مهربانی😙

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 713 پست

@شیرینshirin  

سلام.راستش در یک تاپیکی اسم شیرینshirinنوشته بود براش صلوات بفرستن منم خواستم به تاپیک خودم دعوتش کنم اما هرچی سرچ کردم فقط اسم شمارو با این عنوان پیدا کردم و متاسفانه به دلیل باز کردن چند صفحه اشتباهی دوتا از پستهای تاپیک خودمو در تاپیک شما نوشتم من واقعا عذر میخوام .توروخدا حلال بفرمایید قصد نداشتم در تاپیک شما بنویسم اشتباه شد.

بدای جبران اشتباهم براتون صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

حلالم کنید.

@بستنی_با_طعم_پرتقال    

و‍ همه و دوستان دیگه ای که تشکر کردین یا واسم پیام گذاشتین یا لایک کردین از همتون ممنونم.

من اصلااااا توقع تشکر یا دعا نداشتم فقط واسه خوشحال کردنتون اینکارو کردم .و انجام وظیفه خودم بود.کار دیگه ای از دستم برنمیومد انجام بدم.

لطف کردی برام تاپیک زدی.از دعای قشنگت و دعاهای قشنگ همتون بی نهایت سپاسگزارم.

من از شما و همه ی کسانی که خدا توفیق داد دعای کوچیکی براشون کنم سپاسگزارم .

علت قفل تاپیکمم تو متن تاپیک توضیح دادم .

امیدوارم کسی ناراحت نشه .

از اینکه به همتون  جداگانه جواب نمیدم عذر میخوام.

همگی در دنیا و برزخ و آخرت خوشبخت و شاد و راضی باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@baranjooon9575  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای پسر دارشدن و خونه دارشدنت صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

@7272  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای سلامتیت حمد و صلوات

@نیهانم  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای مشکلت صلوات

@عطی84  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای خوشبختیت،خونه بسازی بری خونت و بچه بیاری صلوات

@بانومهر  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای سلامتی فندقت صلوات

@mahsa83mahsa  

‍ سلام.امضای شمارو خوندم و برای آرزوت صلوات

@دلال  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای محمد پسرت فاتحه

@shiraz071  

سلام.امضای شمارو خوندم ویک فاتحه برای پدرو پدرشوهر وخواهرزادت و پدرش(چهارتاشون باهم یک فاتحه)

@nardin  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای روح خواهرت فاتحه

@mstahery  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای آرزوهات صلوات

@سوپ_شام_نیست  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای عاقبت به خیریت و هرچی میخوای صلوات

@shaparak99  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای حال دلت 'امن یجیب'
 خوندم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

@shabbb  

سلام.تاپیک مربوط به بیماریتونو خوندم و برای شما حمد و صلوات