2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بادمجان رو که مشکی هست که تلخ نباشه رو میشورم میذارم ابش خشک کا شد وسطشو میبرم نه کامل درحد یه قاچ  بعد میچینم تو قابلمه که درش کیپ میشه سرکه میریزم روش یا چند ساعت زیرش کم هست و قل میزنه و بسیییار نرم میشه بعد میذارم خنک خنک خنک بشه بعدش میچینم تو شیشه با سیر و فلفل سبز که اونم قبلا با سرکه غلوندم بعدم نمک و فلفل و سیاهدونه و گلپر میریزم تو سرکه و هم میزنم و میریزم تو شیشه روی بادمجونام

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
شکم پر درست کن بادمجونا رو بپز بعد توشونو با سیر پر کن میتونی تمر هند یا رب انار هم بزنی خیلی خوب می ...

میشه نکته به نکته بگی عزیزم چون اصلن درس نکردم تاحالا

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

من بادمجان رو که مشکی هست که تلخ نباشه رو میشورم میذارم ابش خشک کا شد وسطشو میبرم نه کامل درحد یه قا ...

سپاس فراوان🌹🌹

اره گلم اگ میدونی راهنمایی کن ممنون

بادنجان روتمیز بشور بعد شکمش رو یه قاچ بده در حدی که از هم جدا نشه . بعد توی اب جوش پنج شش دقیقه بجوشون و ابکش کن .بزار خنک بشه . مواد داخلش هم سیر . موسیر . فلفل تند با یه کم زرچوبه . اینا رو با هم له کن بزار تو شکم بادمجون . بعد بامجون ها رو دونه دونه بچین توی ظرفت و روش سرکه و نمک بریز . با سرکه قرمز خوشمزه تر میشه . بعد پنج شش روز میرسه . آماده خوردنه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
سپاس فراوان🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم من یه مدت بااین روش درست میکردم کلی مشتری هم دارم ولی بچم دیگه نمیذاره خیلی اذیت میشم دیگه درست نکردم واسه فروش

اینم بگم از همون سرکه های غلیده شدت استفاده کن و نمک بزن و بریز شیشه خیلی خوشمزه تره تا سرکه ی نغلیده

اینجوری غلیظ و خوب میشه

در ظرفتم به هیچ عنوان هوا توش نره که خرابش میکنه و اینکه تو یخچال بذار 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
خیلی ممنون

خواهش میکنم عزیزم . فقط بادمجون ها رو زیاد نجوشون که له بشه . 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
خواهش میکنم عزیزم من یه مدت بااین روش درست میکردم کلی مشتری هم دارم ولی بچم دیگه نمیذاره خیلی اذیت م ...

باش مرسی انشالله شمام بزودی کارتونو دوباره از سر بگیرین