2777
2789
عنوان

زایمان بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 17042 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اانشالله عزیزم.امید به خدا

خیلی ممنونم عزیزم. فقط مشکلم اینه هردو رو سزارینم. میگن سزارین سومی خطرناکه و بابد چندسال بگذره تا باردار بشی. منم ۳۵ سالمه.نمیخوام سنم بره بالا.میخوام بعد دومی خیلی زود باردار بشم.حداقل بک سال بگذره. بنظرتون میشه؟

خیلی ممنونم عزیزم. فقط مشکلم اینه هردو رو سزارینم. میگن سزارین سومی خطرناکه و بابد چندسال بگذره تا ب ...

بله که میشه.

توکل به خدا داشته باشید.

من سومی رو خداخواسته باردار شدم.

۳۹ سالمه

بله که میشه. توکل به خدا داشته باشید. من سومی رو خداخواسته باردار شدم. ۳۹ سالمه

واااای واقعا؟بخدا چقدر انرژی گرفتم ازتون. آفرین مادر نمونه و پرتلاش‌. شاغل هم که هستی.دیگه چی بگم. خیلی ازتون انرژی گرفتم.اینقد تو بهداشت این سن و سال و بچه داری رو زدن تو سرم. همش میگن دیگه ۳۵ شدی و دیره و دو تا بسه. آخه من واقعا عاشق بچم

چه جالب نمیدونستم همچین چیزی رو...

ان شاالله به سلامتی و مبارکی عزیزم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓