2777
2789
عنوان

دی جی کالا سفارش کالا دادم...

143 بازدید | 21 پست

سلام بچها...

الان سفارش دادم از دی جی کالا

نحوه ی پرداخت رو هم زدم حضوری درب منزل

کسی هست که تا حالا از دی جی کالا خرید کرده باشه

خوبه بنظرتون؟

نمیدونم چرا استرس دارم که خوب نباشن یا درست تحویل ندن😑😂

خوبه خیالت راحت

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالت راحت من یه روز درمیون سفارش میدم

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

من مرتب خرید میکنم خوبه پرداخت درب منزل نداره ولی 

وسایل برقی روچک‌کن اگه مشکلی داشت مرجوع کن من ی بار ی بابلیس گرفتم چک نکردم دیگه نمیدونم من طریقه درست استفاده کردنشو بلدنیستم یا خوب نیست ولی از مابقی خریدام راضی بودم

من مرتب خرید میکنم خوبه پرداخت درب منزل نداره ولی  وسایل برقی روچک‌کن اگه مشکلی داشت مرجوع کن ...

خب مرجوعش میکردی من ی رینگ لایت خریدم روشن نشد فرداش اومدن بردن پولشم واریز کردن

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺

بیار چک کن هرکدوم با کالا مغایرت نداشت جنس بد بود خوشت نیومد میتونز کاملا رایگان تا هفت روز برگشت بزنی خیالت راحت 

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

من همیشه از دیجی خرید میکنم فقط چندتا نکته هست که باید رعایت کنی  به نظرات اهمیت بده و بخونشون  به تصاویر کاربران هم یه سری بزن و اینکه تا رسید از هر لحاظ چکشون کن تا اگه خرابی داشت زودتر مرجوع کنی  

ولی من به شخصه یک بار مرجوعی داشتم  و به مشکل نخوردم با دیجی کالا 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...