2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم چکار کنم آخه اه

322 بازدید | 13 پست

این تاپیکو گذاشتم تا هرکی دق دلی از مادر شوهر یا فامیل شوهرش داره بیاد اینجا بگه و خودشو خالی کنه 

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

نمیاد منو بگیره ببره😂😂😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد منو بگیره ببره😂😂😂

وقتی اومد گرفتت برد مشکلاتتم شروع میشه 

ولی خوب بود  

بزار سبزیامو بیارم باهم پاک کنیم😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

من تو عقدم هفته پیش با شوهرم رفتم خرید از خرید اومدم ساعت ۷بود اینقدر سرمون گرم صحبت شد یادم. رفت نشونش بدم البته از قصد دلم خاست نشونش ندم🤗😁روز بعد ساعت ۲رف خونه براردشوهرم و دوروز اونجا وایساد و من ندیدمش و اومدم خونمون ...بعد به شوهرم گفته که زنت خریداشو به من نشون نداده😐😂شوهرمم زنگ زد گفت مامانم اینطوری گفته منم خودمو زدم به سیم آخر😂😂😂گفتم مگه من عقده ایم که یه مانتو و کیف و نشون مامانت ندم برات متاسفم که هنوز من و نشناختی و زود قضاوت کردی

شوهرمم شرمنده شد و گفت آخه مامانم یه جور دیگه تعریف کرد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا ک دخترم دخترم قربونت شم فدات شم میگه همش  و خوبه امیدوارم بعد عروسی هم اینطور باشه 😂

وات؟؟

راجع به کی صحبت میکنی 

عقدی؟؟

من تو عقدم هفته پیش با شوهرم رفتم خرید از خرید اومدم ساعت ۷بود اینقدر سرمون گرم صحبت شد یادم. رفت نش ...

چرا خریداتو نشون نمیدی خب 

خیلی مهمه خخخخخ

چرا خریداتو نشون نمیدی خب  خیلی مهمه خخخخخ

تقریبا آخرین تاپیکمو بخون متوجه میشی😂🤗

خب خیلی دخالت می‌کنه منم حوصلشو نداشتم😐😂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا ک دخترم دخترم قربونت شم فدات شم میگه همش  و خوبه امیدوارم بعد عروسی هم اینطور باشه 😂

خدا شانس بده😐😂